GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θ. Γιαννόπουλος: Γιατί προκαλούν ανησυχία οι διαρρήξεις στα νοσοκομεία

Αθανάσιος Γιαννόπουλος   Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η κλιμακούμενη επίθεση στα νοσοκομεία και δη στα γαστρεντερολογικά τμήματα ...

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η κλιμακούμενη επίθεση στα νοσοκομεία και δη στα γαστρεντερολογικά τμήματα και βρογχολογικά εργαστήρια αφαιρώντας ενδοσκόπια, βρογχοσκόπια και καταγραφικά.
Το νοσοκομείο Άγιος Σάββας και μάλιστα δίπλα στη Αστυνομική Διεύθυνση Δ/νση Αθηνών υπήρξε ο πρώτος στόχος των αδίστακτων και πρωτοτύπων αυτών διαρρηκτών. Φαίνεται ότι η ίδια ομάδα με την ίδια μεθοδολογία χτύπησε και τα νοσοκομεία της Κεντρικής Ελλάδος Βόλου, Λαμίας και Πανεπιστημιακό Λάρισας και κανείς δεν γνωρίζει τι άλλους ίδιους στόχους έχουν προγραμματίσει. Είναι κάποιοι που γνωρίζουν ως φαίνεται το αντικείμενο και απευθύνονται προς πώληση αυτών των κλοπιμαίων σε ξένους υποψηφίους προς οργάνωση ιδιωτικών ιατρείων ή ακόμα και διαφόρων ενδοσκοπικών κέντρων της αλλοδαπής. 
Θα πρέπει όλες οι Διοικήσεις των νοσοκομείων να πάρουν ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας και φύλαξης των συμβατικών υποδομών με θωρακισμένες πόρτες και παράθυρα. Παράλληλα δε κυκλώματα με κάμερες ασφαλείας να τοποθετηθούν σε όλους τους ευαίσθητους χώρους. Η απώλεια αυτών των ενδοσκοπίων είναι μεγάλη και από πλευράς κόστους επανάκτησης αλλά και από πλευράς μεγάλης αναστατώσεως που επέρχεται στο εύρυθμο της λειτουργίας των νοσοκομείων, με μεγάλη ταλαιπωρία των ασθενών που θα αναγκάζονται πλέον να μετακινούνται σε άλλα Νοσοκομεία ή και σε ιδιωτικά ιατρεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση