GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΔΩ ΓΑΛΛΙΑ! ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΑΛΟΣ για την εγκυμοσύνη(!) της συζύγου του Μακρόν...

Η  σύζυγος του νέου πρόεδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ,  είναι πρωτοσέλιδο  στο σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo  αλλά για έν...

Η  σύζυγος του νέου πρόεδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ,  είναι πρωτοσέλιδο  στο σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo  αλλά για έναν πολύ ...διαφορετικό λόγο! . 
Για άλλη μια φορά το εξώφυλλο του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo προκαλεί. Η νέα γελοιογραφία του περιοδικού εμφανίζει τη Μπριζίτ έγκυο, θέλοντας να σατιρίσει τη μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον Μακρόν και τη σύζυγό του.

Ο σκιτσογράφος Riss παρουσιάζει την 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν έγκυο υπό τον τίτλο "Θα κάνει θαύματα!".


Στο σκίτσο ο 39χρονος Μακρόν έχει ακουμπήσει το χέρι στην κοιλιά της "εγκύου" συζύγου του και χαμογελάει. "Αυτή την εβδομάδα, το Charlie Hebdo προβλέπει ότι όλα είναι πιθανά στην πενταετία που αρχίζει", γράφει ειρωνικά το περιοδικό στη σελίδα του στο Facebook.

Το εν λόγω σκίτσο προκάλεσε σάλο και αποδοκιμασία από τους χρήστες του διαδικτύου. Οι περισσότεροι το χαρακτήρισαν "μισογυνικό" και "άθλιο". "Μπορείτε να κάνετε κι άλλα πράγματα, όλοι ξέρουμε ότι είναι μεγαλύτερή του, και λοιπόν; Κάντε το ίδιο πράγμα με τους άντρες που έχουν μικρότερες γυναίκες ώστε αυτό να αλλάξει κάπως", σχολίασε ένας χρήστης του facebook.
Ωστόσο, υπήρχαν και λίγοι χρήστες που υπερασπίστηκαν το σκίτσο, εκτιμώντας πως δεν είναι χτύπημα στην ηλικία της αλλά αναφορά στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο που πιστεύει πως θα καταφέρει να μεταμορφώσει την πολιτική σκηνή της Γαλλίας και να κάνει θαύματα.
"Στα 17 του μου είχε πει "ό,τι κι αν κάνεις θα σε παντρευτώ"" είχε εκμυστηρευτεί η 64χρονη Μπριζίτ Τρονιέ για τον σύζυγό της σε συνέντευξή της στο Paris Match.

Από την πλευρά του ο Μακρόν, προσφάτως ισχυρίστηκε ότι ο μισογυνισμός και η ομοφοβία ευθύνονται για τις αναφορές ότι δεν μπορεί να είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του, που είναι 24 χρόνια μεγαλύτερή του.
"Αν ήμουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγό μου, κανείς δεν θα σκεφτόταν ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι δεν θα ήμουν σύντροφος", είπε στη Le Parisien, τονίζοντας οι αναφορές που γίνονται για τη σχέση του οφείλονται στον "μισογυνισμό" και εκφράζονται από κόσμο που έχει "παραδοσιακές" και "ομοιογενείς" απόψεις για την κοινωνία.
Σημειώνεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007 όταν ο Μακρόν ήταν σχεδόν 30 και εκείνη 54.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση