GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και η Σταρ Ελλάς παντρεύτηκαν - ΦΩΤΟ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και η εντυπωσιακή σύντροφος του. Η Σταρ Ελλάς 2012 και ο γνωστός ποδοσφαιριστής που ...


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και η εντυπωσιακή σύντροφος του. Η Σταρ Ελλάς 2012 και ο γνωστός ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τα χρώματα της βελγικής ομάδας Κόρτραϊκ, εδώ και δύο μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του ερωτά τους ένα υγιέστατο αγοράκι.
«Πριν από δύο μήνες ζήσαμε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας. Το πώς αισθανόμαστε δεν μπορούν να το περιγράψουν οι λέξεις. Και είναι μόνο η αρχή. Αναμφίβολα, τα συναισθήματα θα γίνουν ακόμη πιο δυνατά και έντονα», εξηγεί στη real η Βασιλική Τσιρογιάννη, πλημμυρισμένη από τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έφερε στο ζευγάρι ο ερχομός του πρώτου του παιδιού.
«Θέλει χρόνο να συνειδητοποιήσεις το θαύμα που εσύ ο ίδιος δημιούργησες, ειδικά για εμάς τις γυναίκες που επηρεάζεται μυαλό και σώμα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς είναι κάτι που πραγματικά αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς ούτε στο ελάχιστο τη σημαντικότητα του».

Ακόμα και οι πιο φορτισμένες λέξεις μοιάζουν φτωχές μπροστά στο συναίσθημα που πυροδοτεί η γονεϊκότητα. «Απέραντη ευτυχία, ευλογία, τύχη, ευγνωμοσύνη είναι μόνο ένα δείγμα των συναισθημάτων. Με τη γέννηση του μωρού γεννήθηκαν και δύο νέοι γονείς, πιο αγαπημένοι, ερωτευμένοι και ενωμένοι από ποτέ. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, αλλάζει η φιλοσοφία σου, η ζωή σου γενικότερα γίνεται πιο όμορφη, πιο χρωματιστή και ουσιώδης», εξομολογείται το όμορφο μοντέλο.

Το ζευγάρι μετακόμισε πριν από δύο χρόνια στο Βέλγιο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Θανάση Παπάζογλου, ενώ το συμβόλαιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι για τρία χρόνια. Η Βασιλική χωρίς δεύτερη σκέψη ακολούθησε τον σύντροφό της και η απόφαση της φυσικά τη δικαίωσε.
Μπορεί από την αρχή της μετακόμισης στην ευρωπαϊκή χώρα να ζούσε σαν παντρεμένο, ωστόσο το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε και επισήμως με τα δεσμά του γάμου λίγο πριν από τον ερχομό του μωρού. «Για διαδικαστικούς λόγους ανεβήκαμε... τα σκαλιά του δημαρχείου, αλλά ήταν έτσι κι αλλιώς στα πλάνα μας να ανεβούμε και τα σκαλιά της εκκλησίας», λέει η νεόνυμφη.
Και ποιες αλλαγές έχει φέρει στη ζωή τους ο μικρός μπόμπιρας; «Εύκολη δεν μπορείς να χαρακτηρίσειςτην κατάσταση, ειδικά τον πρώτο καιρό, αλλά αν είσαι οπλισμένος με υπομονή και ηρεμία, αν υπάρχει αλληλοϋποστήριξη και αν είσαι τυχερός και έχεις βοήθεια από το περιβάλλον σου, όλα αντιμετωπίζονται και ξεπερνιού­νται πιο εύκολα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση