GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε λιτανεία το λείψανο της Αγίας Ελένης

Χοροστατούντος του Επισκόπου Σαλώνων Αντωνίου και του Επισκόπου Φαναρίου Αγαθαγγέλου, αλλά και παρουσία πλήθους πιστών, τελέστηκαν στον...


Χοροστατούντος του Επισκόπου Σαλώνων Αντωνίου και του Επισκόπου Φαναρίου Αγαθαγγέλου, αλλά και παρουσία πλήθους πιστών, τελέστηκαν στον Ι.Ν. της Αγίας Βαρβάρας, του ομώνυμου Δήμου της Αττικής, ο Εσπερινός, τα Εγκώμια και η λιτανεία του ιερού λειψάνου της Αγίας Ελένης.
Στη λιτανευτική πομπή στον περίγυρο του ναού της Αγίας Βαρβάρας συμμετείχαν η φιλαρμονική μπάντα και στρατιωτικό άγημα που μετέφερε στους ώμους το σκήνωμα της Αγίας Ελένης.
Αξιοσημείωτη υπήρξε και πάλι η συμμετοχή των προσκυνητών που σχημάτιζαν ουρά, προκειμένου να έχουν το λεπτό του ασπασμού του ιερού λειψάνου και της προσευχής.
«Με την έλευση του λειψάνου της Αγίας Ελένης αναδεικνύουμε την πνευματική ταυτότητα της Ευρώπης», επανέλαβε άμα τη λήξει της τελετής ο Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Επίσκοπο Σαλώνων αλλά και τους πιστούς που συμμετείχαν στη λιτανεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση