GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν τρόφιμα για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Από 1η Ιουνίου όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα λαμβάνουν και τρόφιμα και βασικά υλικά αγαθά δωρεάν μέσω του Ταμείου...


Από 1η Ιουνίου όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα λαμβάνουν και τρόφιμα και βασικά υλικά αγαθά δωρεάν μέσω του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους.
Μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις των δικαιούχων του ΚΕΑ. Η διανομή των τροφίμων θα γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόνοιας των δήμων που εντάσσονται στο πρόγραμμα, με τη συνδρομή των συνεργαζόμενων ΜΚΟ. Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας (για την ταυτοποίηση) και της αίτησής τους.
Σημειώνεται πως προκειμένου να γίνει η υπαγωγή των δικαιούχων του ΚΕΑ στο ΤΕΒΑ, χρειάζεται ο/η αιτών/ουσα να δηλώσει ότι επιθυμεί την συμμετοχή του/της στο πρόγραμμα, μέσα από την φόρμα της αίτησης του ΚΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση