GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπροστά στην “Πύλη της Αιωνιότητας” ο Νταφόε γίνεται ο Βίνσεντ βαν Γκογκ

Για τις ανάγκες της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός, Γουίλιαμ Νταφόε, στέκεται μπροστά στην “Πύλη της Αιωνιότητας” κα...


Για τις ανάγκες της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός, Γουίλιαμ Νταφόε, στέκεται μπροστά στην “Πύλη της Αιωνιότητας” και γίνεται ο Βίνσεντ βαν Γκογκ.
Οι Σνάμπελ και Ζαν Κλοντ Καριέρ υπογράφουν σεναριακά τη νέα ταινία του Τζούλιαν Σνάμπελ, “At Eternity’s Gate”, μια βιογραφική ταινία για το διάσημο Ολλανδό ζωγράφο.
Η ιστορία είναι επικεντρωμένη στην περίοδο που ο Βαν Γκογκ πέρασε στην Αρλ και στην Οβέρ-συρ-Ουάζ της Γαλλίας. Ο Τζον Κίλικ από την κινηματογραφική σειρά "The Hunger Games" και την ταινία "Βαβέλ" θα είναι παραγωγός του φιλμ που θα γυριστεί στη Γαλλία, σύμφωνα με το Variety.
"Είναι μια ταινία για τη ζωγραφική, για έναν ζωγράφο και τη σχέση του με το άπειρο. Την ιστορία αφηγείται ένας ζωγράφος. Περιέχει όσα θεώρησα ουσιαστικές στιγμές στη ζωή του, αυτή δεν είναι η επίσημη ιστορία - είναι η δική μου εκδοχή. Είναι μία εκδοχή που ελπίζω ότι θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά σε αυτόν" δήλωσε ο Σνάμπελ. Ο Κίλικ δήλωσε: "Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια συνεργασίας, είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με τον Τζούλιαν. Αυτή πρόκειται να είναι ξεχωριστή".
Η ταινία "At Eternity’s Gate" προβάλλει τη δημιουργικότητα και τις θυσίες που έκανε ο Βίνσεντ βαν Γκογκ για να παράξει τα εντυπωσιακά αριστουργήματα που είναι άμεσα αναγνωρίσιμα σε όλο τον κόσμο σήμερα, αναφέρεται σε δήλωση.
Η Rocket Science χειρίζεται τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας και η CAA (creative artists agency) ανέλαβε την εκπροσώπηση στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση