GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύγκρουση κορυφής για την ψήφιση των μέτρων

Σύγκρουση κορυφής αναμένεται πριν από την ονομαστική ψηφοφορία επί των μέτρων και αντιμέτρων του πολυνομοσχεδίου κορυφώνεται η «μάχη»...


Σύγκρουση κορυφής αναμένεται πριν από την ονομαστική ψηφοφορία επί των μέτρων και αντιμέτρων του πολυνομοσχεδίου κορυφώνεται η «μάχη» στη Βουλή για τα νέα μέτρα.

Αργά το απόγευμα θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και τα μεσάνυχτα αναμένεται η ψηφοφορία.

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε και χθες η αντιπαράθεση στη Βουλή για το νέο μεσοπρόθεσμο.

Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε ανθρωπάκια που ετοιμάζονται να ψηφίσουν «με τα δύο χεράκια» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και υπενθύμισε μια παλιά μαντινάδα του Παύλου Πολάκη: «Το όχι θέλει Έλληνες, το ναι θέλει προδότες. Καιρός να ξεχωρίσουμε τα αγρίμια από τις κότες».

«Σε δείχνω όπως πραγματικά είσαι στην κοινωνία: Πολλά βαρύς και … κότα» προσέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ και ρώτησε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας αν συμμετείχε σε πάρτι γενεθλίων με τον κ. Καμμένο και τον... Σταμάτη Γονίδη.

«Μπούρδες κοπανιστές» απάντησε ο Παύλος Πολάκης και πέρασε στην αντεπίθεση: «Ανθρωπάκι είναι αυτός ο οποίος του δίνει διαταγή ο αρχηγός του κόμματός του και μαζί με τον διπλανό του κάνει ερωτήσεις για να πάρουμε πιο γρήγορα τα υποβρύχια και ανταμείβεται με θέση στην κυβέρνηση».

Η συζήτηση θα γίνει απούσης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, η οποία, με απόφαση της Ολομέλειας, αποκλείστηκε από τις συνεδριάσεις μετά την προκλητική συμπεριφορά Κασιδιάρη σε βάρος του Νίκου Δένδια, την περασμένη Δευτέρα.

Αισιοδοξία ότι θα έχουμε θετική έκβαση στις 22 Μαΐου όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για το χρέος, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή. «Τα μηνύματα που παίρνω είναι τόσο θετικά (…) που θα με αναγκάσουν να φορέσω και γραβάτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Για πρώτη φορά από την αρχή της κρίσης δημιουργούνται προϋποθέσεις για να σχεδιάσουμε το μέλλον. Με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου και με την ολοκλήρωση της συμφωνίας δημιουργούνται νέα δεδομένα», ανέφερε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

«Δεν ψηφίζουμε ούτε μέτρα ούτε ψευτοαντίμετρα» διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει της ψηφοφορίας. Η ΝΔ κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας η οποία απορρίφθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία. Επίσης, κατέθεσε τροπολογία για τη διανομή μέρους του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2016 και αντίμετρα.

1 σχόλιο

  1. Κύριε Κασιμάτη με αγάπη... αλλά ...


    Είτε ΜΆΣ αρέσει Είτε ΔΕΝ ΜΆΣ ΑΡΈΣΕΙ το ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ΈΓΙΝΕ με τον Αμερικανόδουλο Μαριχουανάκια/Πειραγμένο Γιωργάκη ΕΊΣ ΓΝΏΣΕΙΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΥ Κωστάκη!!!! Η Ηχηρή Σιωπή ΤΩΝ Συνταγματολόγων/Πρωκτολόγων Έδωσε ΤΗΝ Συγκατάθεση Τους Με την Μαφιόζικη Σιωπή Τους!

    Και εάν η Αμερικανοκίνητη Φασιστοειδής Χούντα ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΟ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ Καταστρέφωντας Τόσο Την Ελλάδα/Ελληνική Κοινωνία ΌΣΟ και Την Κύπρο (Το Βλέπουμε και Σήμερα) Η Σημερινή Μοντέρνα (Moderne Times) Ανθελληνική Χούντα Του Εικονικού Διεθνές Ναζιστοφασιστικού Κεφαλαίου που ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΟ 2009 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΛΕΊΩΤΙΚΑ!
    Η Χ.Α. είναι του Συστήματος τσιπάκια/τσιράκια και όταν τελειώσουν την καταστροφή της Χώρας οι Αποικιοκράτες θα την εξαφανίσουν όπως ο Führer την SA! ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΌΣΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ!!!

    Ο ρόλος της Εκκλησίας του Θεανθρώπου του ΙΧΘΥΣ ΕΊΝΑΙ Ύποπτος έως Σατανικός/Ανθελληνικός! Και ΆΣ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΕΝΑ: ΤΟ ΜΑΣΤΗΓΙΟ ΤΟΥ ΙΧΘΥΣ Το Ίδιο Εκείνο που έδιωξε του έμπορους/τραπεζίτες Από Τον Οίκο/Εκκλησία/Ναό/Κοινωνία Του Πατέρα Του ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! Και ξέρετε τι Σας περιμένει Εσάς!!! Και Δεν Σας βοηθούν Τίποτα ούτε Ιερά Λείψανα ούτε Λειτουργίες/Ευχέλαια Ούτε Λαμπάδες! Να είστε Σίγουροι γιαυτό Φαρισσαίοι!



    Ο Αρχηγός Ειμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση