GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ συνταξιούχος («πώς θα ζήσω;») και η απάντηση Τσίπρα για τη... ΝΔ

Σύντομη συνομιλία με ένα συνταξιούχο είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο, ακούγοντας το παράπ...


Σύντομη συνομιλία με ένα συνταξιούχο είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο, ακούγοντας το παράπονό του.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο συνταξιούχος πλησίασε τον πρωθυπουργό την ώρα που ξεναγούνταν στο Κέντρο Υγείας, από το διοικητή του Κέντρου και το δήμαρχο Ευόσμου Πέτρο Σούλα.
"Παίρνω σύνταξη 652 ευρώ και πρέπει να πληρώσω ΕΝΦΙΑ και εφορία πως θα ζήσω;", είπε ο συνταξιούχος στον κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με το βίντεο από το thestival.gr, ο πρωθυπουργός από την πλευρά του ρώτησε τον συνταξιούχο, που μένει και πως περνάει.
"Μειώσεις δεν είδα από εσάς. Είδα από τη ΝΔ. Από σας είδα μόνο 5 ευρώ", είπε ο συνταξιούχος με τον πρωθυπουργό να του απαντά: "Να τα λέμε και αυτά παραλάβαμε ένα διαλυμένο σπίτι".

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξάνθος, η προϊστάμενη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο

  1. Τα ίδια στημένα και τετριμένα!
    Στήσανε τον καημένο συνταξιούχο για της κάμερες αλλά το βασικό είναι πως τον έκλασε ο Τσίπρας στο τέλος! Έκανε αποστροφή! Άλλοι λέγαν για καμένη γη και σήμερα λένε για διαλυμένο σπίτι! Τι περίμενε ο συνταξιούχος απάντηση; Αυτοί γέρο Έχουν οργανωμένο σχέδιο! Καλά που δεν σου είπε και το "και δεν πεθαίνουν κιόλας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση