GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλάφας: Ο Σόιμπλε αγανάκτησε και τους ίδιους τους Γερμανούς

"Όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι, για πρώτη φορά ο Σόιμπλε κατάφερε να δημιουργήσει αγανάκτηση και στους ίδιους τους Γερμανούς" ...


"Όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι, για πρώτη φορά ο Σόιμπλε κατάφερε να δημιουργήσει αγανάκτηση και στους ίδιους τους Γερμανούς" σημείωσε ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στον Alpha 9,89 αναφερόμενος στο πρόσφατο Eurogroup.

"Κυβερνητικοί παράγοντες αλλά και όλος ο Τύπος μιλάνε για έναν Σόιμπλε, ο οποίος απομονώνεται από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, αλλά και από ένα παραδοσιακό του σύμμαχο, τον Υπουργό Οικονομικών της Ισπανίας, διαφωνώντας με την Ελλάδα και με το ΔΝΤ" συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάφας προσθέτοντας:

"Αυτή είναι η εικόνα. Όλοι αναφέρουν ότι οι Έλληνες έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν και η "μπάλα" βρίσκονται τώρα στο "γήπεδο" του ΔΝΤ και του Σόιμπλε, και ειδικά του Σόιμπλε που θέλει για τις γερμανικές σκοπιμότητες να ρυθμίσει τα θέματα της υπόλοιπης Ευρώπης και της Ελλάδας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση