GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπάνια βραδινή έξοδος της βασίλισσας Ελισάβετ σε πάρτι γενέθλιων

Μία σπάνια βραδινή έξοδος έκανε χθες η  βασίλισσα Ελισάβετ, προκειμένου να παρευρεθεί σε δείπνο - πάρτι γενέθλιων πολύ στενού της φίλ...


Μία σπάνια βραδινή έξοδος έκανε χθες η  βασίλισσα Ελισάβετ, προκειμένου να παρευρεθεί σε δείπνο - πάρτι γενέθλιων πολύ στενού της φίλου. 

Παρά την καταρρακτώδη βροχή, η 91χρονη βασίλισσα φόρεσε τα καλά της, μπήκε στη λιμουζίνα της και έφτασε στο διάσημο εστιατόριο  The Ivy του Λονδίνου – Η τελευταία φορά που είχε βγει για δείπνο εκτός του Μπάκιγχαμ, ήταν το 2016. 

Φυσικά, το εστιατόριο έιχε κλείσει για το κοινό ενώ το μενού είχε επιβλέψει ο διάσημος σεφ Gary Lee. 

 

Αν και γενικά η εμφάνισή της απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, αυτό που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν το μικρό πορτοφολάκι που έβγαλε κάποια στιγμή από την τσάντα της: Στον καμβά ήταν τυπωμένη μια παλιά φωτογραφία της Ελισάβετ και της αδερφής της, πριγκίπισσας Μαργαρίτας (απεβίωσε το 2002), σε νεαρή ηλικία, ενώ μαζί τους είναι και τα παιδία της Μαργαρίτα, Σάρα και Ντέιβιντ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση