GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μάχη των Λονδρέζων στο Γουέμπλεϊ

Μεγάλη μάχη στον ναό του Βρετανικού ποδοσφαίρου απόψε (19:30). Η πρωταθλήτρια Τσέλσι κοντράρεται με την 5η στην τελική κατάταξη Άρσεναλ...


Μεγάλη μάχη στον ναό του Βρετανικού ποδοσφαίρου απόψε (19:30). Η πρωταθλήτρια Τσέλσι κοντράρεται με την 5η στην τελική κατάταξη Άρσεναλ, η οποία έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά ύστερα από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
Μεγάλα τα κίνητρα για τους προπονητές των δύο συλλόγων, καθώς πέρα από την αίγλη του συγκεκριμένου τίτλου, σε περίπτωση που κερδίσουν, ο μεν Αντόνιο Κόντε θα πανηγυρίσει το νταμπλ στην πρωτη του χρονιά στο «Νησί», ο δε Αρσέν Βενγκέρ θα γίνει ο πολυνίκης κόουτς του θεσμού φτάνοντας στην 7η κατάκτησή του ξεπερνώντας με αυτόν τον τρόπο τον Τζορτζ Ράμσεϊ, με τον οποίο ισοψηφεί στις 6.
Οι δύο σύλλογοι μετρούν συνολικά 19 κατακτήσεις στη διοργάνωση, με την Άρσεναλ να έχει 12 και στην Τσέλσι να αντιστοιχούν 7.
Οι «κανονιέρηδες» θα παραταχθούν με προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Ο Κοσιελνί είναι τιμωρημένος, ο Γκάμπριελ τραυματίας και ο Μουστάφι, αμφίβολος. Ενοχλήσεις αντιμετώπισαν και οι Γκιμπς, Σάντσες, αλλά όλα δείχνουν ότι θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα ενώ αραμένει εδώ και καιρό εκτός δράσης ο Καθόρλα.
Για την Τσέλσι, ο Κόντε δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες και σκοπεύει να παρατάξει την ενδεκάδα εκείνη που εμπιστεύτηκε στους περισσότερους αγώνες για το πρωτάθλημα. Αμφίβολος δίνεται ο μεσοεπιθετικός Λόφτους – Τσικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση