GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανοί πράκτορες αναζητούν στην Ελλάδα επαφές του μακελάρη του Μάντσεστερ

Εξονυχιστικές έρευνες σε καταυλισμούς και στέκια μεταναστών πραγματοποιούν, υπό πλήρη μυστικότητα, κλιμάκια της Σκότλαντ Γιαρντ ανά την ...


Εξονυχιστικές έρευνες σε καταυλισμούς και στέκια μεταναστών πραγματοποιούν, υπό πλήρη μυστικότητα, κλιμάκια της Σκότλαντ Γιαρντ ανά την επικράτεια, παρακάμπτοντας, όπως συνέβη και το 2005, τις ελληνικές Αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι από την ώρα που ταυτοποιήθηκε ο τζιχαντιστής δράστης του μακελειού στο στάδιο Μάντσεστερ Αρένα οι πράκτορες ανέλαβαν δράση, αφού παρακολουθούν επί μήνες αρκετούς «πυρήνες» των τζιχαντιστών, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα (19 Μαΐου) είχε εκδοθεί και ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα από το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά, από τις αρχές του χρόνου, σύσταση στους Άγγλους πολίτες με αναφορές στη «δραστική αύξηση προσφύγων και μεταναστών», στον κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος και στη βομβιστική επίθεση κατά της τράπεζας Eurobank στο κέντρο της Αθήνας, τα μεσάνυχτα της 19ης Απριλίου.

Το προέχον για τις έρευνες των πρακτόρων είναι οι ενδεχόμενες επικοινωνίες του μακελάρη Σαλμάν Αμπέντι και των συνεργών του με φανατικούς ισλαμιστές στην Ελλάδα, οι «δρόμοι» που χρησιμοποιούσαν για τα ταξίδια τους από και προς τη Συρία και οι σχέσεις τους με άλλες εξτρεμιστικές ομάδες της Ευρώπης, σημειώνουν τα «Παραπολιτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση