GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γλάστρα στον πολιτικό αρχηγού που αγνοεί την πόλη του» ο δήμαρχος Καλλιθέας...

Με αφορμή την «αιφνιδιαστική» επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη σε καφενείο τη...

Με αφορμή την «αιφνιδιαστική» επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη σε καφενείο της πόλης μας, ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι δικαίωμα κάθε πολιτικού αρχηγού να επισκέπτεται οποιαδήποτε πόλη και σημείο της, όπως και προσωπικό δικαίωμα κάθε δημάρχου να τον συνοδεύει.
Όμως, δεν είναι δικαίωμα κανενός πολιτικού αρχηγού ν’ αγνοεί την πόλη και τους φορείς της, επισκεπτόμενός την για πρώτη φορά με αυτή του την ιδιότητα.
Όπως δεν είναι δικαίωμα κανενός δημάρχου και κανενός άλλου θεσμικού εκπροσώπου της πόλης, να γίνονται ερήμην της, συνοδευόμενος από τον σύμβουλό του ο ένας κι από τον πατέρα του ο άλλος, «γλάστρες» σε μια προγραμματισμένη από ημέρες δήθεν τυχαία επίσκεψη, χωρίς καν να τον ενημερώσουν επίσημα για τα μεγάλα προβλήματα της Καλλιθέας.
Με τις πράξεις τους αυτές και οι τρεις αποδεικνύουν ότι λειτουργούν ακόμα όχι με συναίσθηση του αξιώματός τους, αλλά ως εσωκομματική συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας. Κι αυτό το λαό της Καλλιθέας, τον αφήνει παγερά αδιάφορο για τα λεγόμενά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση