GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα χρέη "πνίγουν" γνωστό σχεδιαστή μόδας

Νυφικά υψηλής ραπτικής του γνωστού σχεδιαστή βγαίνουν στο σφυρί στις 14 Ιουνίου, προκειμένου να βρει χρήματα για να πληρώσει τα χρέη το...


Νυφικά υψηλής ραπτικής του γνωστού σχεδιαστή βγαίνουν στο σφυρί στις 14 Ιουνίου, προκειμένου να βρει χρήματα για να πληρώσει τα χρέη του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso.
Ο γνωστός σχεδιαστής, Βλάσσης Χολέβας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να δίνει συχνά το "παρών" στις δικαστικές αίθουσες.
Αυτή τη φορά η Τ.Τ., άλλοτε εργαζόμενη στο ατελιέ του σχεδιαστή, διεκδίκησε οφειλόμενους μισθούς. Μια σειρά δικαστικών αποφάσεων υπέρ της οδήγησε στην έκδοση διαταγής πληρωμής και στη συνέχεια σε κατάσχεση κάποιων δημιουργιών του σχεδιαστή.
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του πλειστηριασμού, την Τετάρτη 14 Ιουνίου μεταξύ 4 και 5 το απόγευμα θα βγουν σε πλειστηριασμό στο ατελιέ του Βλάσση Χολέβα "19 νυφικά φορέματα χρώματος λευκού και 12 πέπλα για νυφικά διαφόρων μεγεθών".
Το ποσό που φέρεται ότι οφείλει στην πρώην υπάλληλό του ανέρχεται στα 9.340,59 ευρώ, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς που δόθηκε είναι 6.733,33 ευρώ.
Ωστόσο, τα χρέη και τα προβλήματα του σχεδιαστή δεν περιορίζονται μόνο στη συγκεκριμένη οφειλή, αφού ήδη έχουν εκδοθεί σε βάρος του άλλες πέντε διαταγές πληρωμής από εταιρεία τουριστικών επιχειρήσεων, από γνωστό μεσιτικό γραφείο, αλλά και από ιδιώτη για οφειλόμενα μισθώματα.
Για τις υποθέσεις αυτές έχουν εκδοθεί 11 δικαστικές αποφάσεις, οι περισσότερες σε βάρος του Βλάσση Χολέβα, ο οποίος εκτός από τον γολγοθά των οικονομικών προβλημάτων αντιμετωπίζει στα δικαστήρια και την πρώην σύζυγό του.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση