GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη Αμερικανικής ιστοσελίδας με ανάλυση του βίντεο του Ερντογάν

H δεξιάς ιδεολογίας αμερικανική ιστοσελίδα «The Daily Caller» υποστηρίζει ότι από την ανάλυση του βίντεο της τουρκικής υπηρεσίας της ...


H δεξιάς ιδεολογίας αμερικανική ιστοσελίδα «The Daily Caller» υποστηρίζει ότι από την ανάλυση του βίντεο της τουρκικής υπηρεσίας της «Φωνής της Αμερικής», προκύπτει ότι την  εντολή για την αιματηρή επίθεση εναντίον των Κούρδων διαδηλωτών, έξω από την τουρκική πρεσβευτική κατοικία, έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με την «The Daily Caller», ένας μηχανικός που ειδικεύεται στην επεξεργασία ήχου ανέλυσε το βίντεο χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές για την μείωση του περιβάλλοντος ήχου. Επίσης ενίσχυσε την ένταση του ήχου στο βίντεο και αποφάνθηκε ότι οι άνδρες ασφαλείας του Ταγίπ Ερντογάν φωνάζουν: «Λέει (ο Ερντογάν;) επιτεθείτε». Τους λέει επίσης: «ελάτε, ελάτε, ελάτε».

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η τουρκική υπηρεσία της «Φωνής της Αμερικής» διακρίνεται ο φρουρός που συνομιλεί με τον Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται ακόμα μέσα στην προεδρική λιμουζίνα, να μεταφέρει έναν μήνυμα σε έναν άλλο αστυνομικό που βρίσκεται πιο κοντά στο πεζοδρόμιο. Ο δεύτερος άνδρας τότε τρέχει προς την πλευρά των διαδηλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση