GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι πρόδωσε τον γιατρό που κατηγορείται για τη δολοφονία της ερωμένης του

Ύποπτες κινήσεις του 38χρονου γιατρού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης ερωμένης του, κατέγραψαν οι κάμερες του Ιπποκράτειο...


Ύποπτες κινήσεις του 38χρονου γιατρού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης ερωμένης του, κατέγραψαν οι κάμερες του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, στον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος.

Παράλληλα η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η δολοφονία τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο».

Ο 38χρονος γιατρός αναμένεται να οδηγηθεί στις ανακριτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης. Ο αγγειοχειρουργός συνελήφθη με ένταλμα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού, ενώ μετήχθη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή για το έγκλημα που του αποδίδεται.

Δράστης και θύμα επικοινωνούσαν συχνά μέσω facebook, ενώ είχαν ιατρικό ραντεβού στις 26 Απριλίου στο Ιπποκράτειο, όπου η 36χρονη Γεωργιανή και μητέρα τριών παιδιών επρόκειτο να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

"Στο πλαίσιο διερεύνησης δήλωσης εξαφάνισης 36χρονης αλλοδαπής, που έγινε την 27-04-2017 σε κεντρικό αστυνομικό κατάστημα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες της 03-05-2017, έπειτα από επισταμένη έρευνα, εντόπισαν το πτώμα της προαναφερόμενης γυναίκας σε δασική έκταση της ευρύτερης περιοχής Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής Χαλκιδικής.

Για την υπόθεση συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός δυνάμει σχετικού Εντάλματος, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή του Νομού Αττικής.

Ο συλληφθείς θα προσαχθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση