GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες από τον εκρηκτικό μηχανισμό της σφαγής στο Μάντσεστερ - ΦΩΤΟ

Μέσα σε ένα δοχείο από ελαφρύ μέταλλο είχε τοποθετήσει τα ισχυρά εκρηκτικά ο βομβιστής του Μάντσεστερ, τα οποία μετέφερε ως το σημείο τ...


Μέσα σε ένα δοχείο από ελαφρύ μέταλλο είχε τοποθετήσει τα ισχυρά εκρηκτικά ο βομβιστής του Μάντσεστερ, τα οποία μετέφερε ως το σημείο της τραγωδίας κρυμμένα μέσα σε ένα μαύρο γιλέκο ή ένα μπλε σακίδιο, σύμφωνα με την πρoκαταρκτική έρευνα των βρετανικών αρχών.
Οι New York Times δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στον τόπο της τρομοκρατικής επίθεσης που άφησε πίσω της 22 νεκρούς και 59 τραυματίες. Ο βομβιστής Σαλμάν Αμπέντι φέρεται να κρατούσε στο αριστερό του χέρι τον πυροκροτητή, η ακριβής μορφή του οποίου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.


Υπολείμματα από το σακίδιο που περιείχε την βόμβα


Πυροκροτητής που εντοπίστηκε στο αριστερό χέρι του δράστη
Τα τμήματα του αυτοσχέδιο μηχανισμού φέρονται να εκτοξεύθηκαν, διαπερνώντας μεταλλικές πόρτες, ενώ άφησαν βαθιές εκδορές στους πλίνθινους τοίχους. Το φωτογραφικό υλικό των New York Times δείχνει παξιμάδια και βίδες, που διασκορπίστηκαν μετά την έκρηξη.


Παξιμάδια και βίδες από το εσωτερικό του εκρηκτικού μηχανισμού


Βρέθηκαν επίσης μια μπαταρία των 12 βολτ και μία μπαταρία μολύβδου

Σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνητών,μι για την επίθεση χρησιμοποιήθηκε ισχυρό, υψηλής ταχύτητας υλικό στο εσωτερικό της βόμβας.

Οι New York Times αναφέρουν ότι τα περισσότερα θύματα βρίσκονταν σε κυκλική φορά γύρω από τον βομβιστή, Σαλμάν Αμπέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση