GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκαψε ζωντανή τη μητέρα του προσπαθώντας να αυτοκτονήσουν μαζί

Μια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του Διδυμοτείχου, καθ...


Μια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του Διδυμοτείχου, καθώς ένας 56χρονος στο χωριό Σιταριά περιέλουσε με βενζίνη την 81χρονη κατάκοιτη μητέρα του και της έβαλε φωτιά, όταν αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μαζί. Τελικά μετάνοιωσε, προσπάθησε να την σώσει, αλλά η άτυχη γυναίκα πέθανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr και με βάση τα όσα είπαν στους αστυνομικούς,ο 56χρονος φρόντιζε πολλά χρόνια την 81χρονη μητέρα του που ήταν κατάκοιτη, αλλά δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης της είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. «Αν το κάνεις θα αυτοκτονήσουμε μαζί» φαίνεται ότι είπε η μητέρα του.

Ο 56χρονος περιέλουσε τη μητέρα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ώστε να ακολουθήσει το ίδιο και με τον εαυτό του. Όταν όμως την άκουσε να ουρλιάζει και να φωνάζει βοήθεια, προφανώς μετάνοιωσε και προσπάθησε τελικά να σώσει τη μητέρα του.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Η ηλικιωμένη λόγω σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου όμως τελικά απεβίωσε σήμερα το πρωί.

Ο 56χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα, εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και φυσικά είναι κρατούμενος, ενώ η αστυνομία ερευνά την τραγική υπόθεση, που συγκλονίζει.

Πηγή: evros-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση