GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο για προσλήψεις τα επόμενα πέντε χρόνια

Περίπου 30.000 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα μέχρι το τέλος του 2021 περιλαμβάνει ως πρόβλεψη το Με...


Περίπου 30.000 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα μέχρι το τέλος του 2021 περιλαμβάνει ως πρόβλεψη το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής από φέτος μέχρι και το 2021.
Το ΜΠΔΣ, το οποίο περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες για τα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης περιλαμβάνει για πρώτη φορά, μετά το 2010, ένα εκτεταμένο πρόγραμμα προσλήψεων για την πενταετία 2017 -2021.
Όσον αφορά την πρόβλεψη του προγράμματος έχουν προγραμματιστεί 24.031 προσλήψεις σε υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς και 5.978 προσλήψεις σε δήμους, ασφαλιστικά ταμεία, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και ΔΕΚΟ.
Με βάση όσα αναφέρονται το κείμενο του μεσοπρόθεσμου, μέρος των προσλήψεων θα καλύψουν όσους αποφοιτούν από τις παραγωγικές σχολές των τριών όπλων των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.
Οι υπόλοιπες θα είναι προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στο υπουργείο Υγείας, εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας και δικαστικών στο υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση