GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά

Ένα από τα «στοιχήματα» του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν είναι η επιστροφή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ύστερα από την αποτ...


Ένα από τα «στοιχήματα» του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν είναι η επιστροφή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ύστερα από την αποτυχία της περυσινής σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν το καλοκαίρι του 2016 στον τρίτο προκριματικό γύρο από την Χάποελ Μπερ Σεβά, που εν τέλει, δεν αποδείχθηκε... καφενείο, καθώς και δύσκολα έβαλε στη Σέλτικ στη συνέχεια (5-2 εκτός, νίκη 2-0 εντός) και την Ίντερ νίκησε μέσα έξω στους ομίλους του Europa League. Στη συνέχεια απέκλεισε τη Σαουθάμπτον και η πορεία της σταμάτησε στους «32», όπου βγήκε νοκ-άουτ από την Μπεσίκτας, που στη συνέχεια άφησε εκτός του Ολυμπιακό στους «16».

Για να επιστρέψουμε στην ουσία, ο δρόμος των Πειραιωτών προς τα... αστέρια έχει αρκετές ομοιότητες με τον περυσινό. Τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη ολοκληρώνονται προσεχώς και τα περισσότερα από αυτά το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Οπότε, θα συμπληρωθούν τα περισσότερα κομμάτια του παζλ των ομάδων που θα πάρουν μέρος στην προκριματική και την τελική φάση του Champions League.

Είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να πάρει την ευκαιρία να... εκδικηθεί την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον αποκλεισμό της περυσινής σεζόν, ενώ θα έχει την ευκαιρία για ρεβάνς επί του ΑΠΟΕΛ που τον νίκησε μέσα έξω στους ομίλους του Europa League με αποτέλεσμα ο κυπριακός σύλλογος να βγει πρώτος στο δεύτερο γκρουπ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι στον τρίτο προκριματικό είναι οι εξής με τα τωρινά δεδομένα: Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ), Αστάνα (Καζακστάν), Παρτιζάν (Σερβία), Ριέκα (Κροατία), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Σλάβια Πράγας (Τσεχία), Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία), Βιτορούλ (Ρουμανία), Ζίλινα (Σλοβακία), Ζαλγκίρις (Λιθουανία)

Οι πιθανοί αντίπαλοι στα play offs είναι οι εξής με τα τωρινά δεδομένα: ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), Μάλμε (Σουηδία), Μπάτε Μπορίσοφ (Λευκορωσία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν).

Ο Ολυμπιακός φέτος (όπως και πέρυσι) θα έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε αυτούς τους δύο προκριματικούς, καθώς έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία (64.580) την τελευταία πενταετία, ενώ δεύτερη (και αρκετά πίσω του) είναι η Σέλτικ με 42.785 βαθμούς.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση