GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σενάρια για Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αναζητά προπονητή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και δημοσιογράφος του yahoo sports ήρθε να προσθέσει στο κάδρο των «ε...


Ο Ολυμπιακός αναζητά προπονητή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και δημοσιογράφος του yahoo sports ήρθε να προσθέσει στο κάδρο των «ερυθρόλευκων» τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Συγκεκριμένα, ο Άντριου Γκάφνι, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα του ισπανικού ποδοσφαίρου, ανέφερε σε tweet στον λογαριασμό του ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται μεταξύ Βαρκελώνης και Πειραιά. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ««Με τον Μαρθελίνο έτοιμο για τη Βαλένθια, ο Σετιέν στην Μπέτις θα είχε ενδιαφέρον. Οι επιλογές μειώνονται και για τον Βαλβέρδε, επίσης: Μπάρτσα ή Ολυμπιακός».

Τώρα σε ό,τι αφορά στον Βαλβέρδε. Κατ' αρχήν είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο «Τσινγκούρι» δεν θα συνεχίσει στην Μπιλμπάο. Μετά από τέσσερα χρόνια καριέρας στους Βάσκους, θεωρεί ότι ο κύκλος του έκλεισε. Στην Ισπανία γράφεται ότι «παίζει» ως αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε στους Καταλανούς, όμως ο ρεπόρτερ του yahoo sports σπεύδει να βάλει στο παιχνίδι και τους Πειραιώτες.

Δείτε το tweet:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση