GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαν Μαρί Λεπέν: Ντροπιαστική η ήττα της κόρη μου!

Ντροπιαστική η ήττα της κόρη μου, δήλωσε ο Ζαν Μαρί Λεπέν - σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του Δεύτερου Γύρου των Γαλλικών Εκλογών. "...


Ντροπιαστική η ήττα της κόρη μου, δήλωσε ο Ζαν Μαρί Λεπέν - σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του Δεύτερου Γύρου των Γαλλικών Εκλογών.

"Νομίζω πως τα προβλήματα του ευρώ, της Ευρώπης, των συντάξεων ήταν αυτά που έπληξαν την εκστρατεία", είπε ο πατέρας Λεπέν που εκδιώχθηκε από το κόμμα το 2015.  

"Πρέπει να μιλήσουμε στη Γαλλία για τα πραγματικά προβλήματα, τα δημογραφικά προβλήματα, τα προβλήματα μαζικής μετανάστευσης", δήλωσε στο ραδιόφωνο RTL. 

Η κόρη του Μαρίν Λεπέν είπε πως μετά την ήττα της είναι πλέον σαφές πως το Εθνικό Μέτωπο πρέπει να ανασυνταχθεί και ο αναπληρωτής ηγέτης Φλοριάν Φιλιππότ δήλωσε πως το νέο κόμμα δε θα ονομάζεται Εθνικό Μέτωπο. Ο Ζαν Μαρί Λεπέν πάντως επέμεινε ότι ο Φιλιππότ ήταν ένας από τους κύριους υπευθύνους για την "ντροπιαστική"  ήττα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση