GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μάικλ Μουρ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Τραμπ: «Να βγούμε από το μπ@..λο»

O αμερικανός σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τον Ντόναλντ Τραμπ με τίτλο "Fahrenheit 11/9", το οποίο παρα...


O αμερικανός σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τον Ντόναλντ Τραμπ με τίτλο "Fahrenheit 11/9", το οποίο παραπέμπει σε ένα από τα προηγούμενά του, το "Fahrenheit 9/11", και στην ημέρα της 9ης Νοεμβρίου 2016 που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τελευταίων προεδρικών εκλογών.
"Ναι, ετοιμάζω ένα φιλμ για να βγούμε από αυτό το μπουρδέλο", έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης αναρτώντας μαζί με το μήνυμα έναν σύνδεσμο προς ένα άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού Variety.
"Παρά τις αποκαλύψεις, αυτός παραμένει αμετακίνητος. Τα γεγονότα, η πραγματικότητα... τίποτα δεν τον αγγίζει. Ακόμη κι όταν αυτοτραυματίζεται, σηκώνεται την επομένη το πρωί και συνεχίζει να γράφει στο Twitter. 'Ολα τελειώνουν με αυτή την ταινία", δήλωσε στο Variety ο Μάικλ Μουρ.
Σύμφωνα με το Variety, οι παραγωγοί Μπομπ και Χάρβεϊ Γουάινστιν απέκτησαν τα παγκόσμια δικαιώματα της ταινίας μέσω μιας από τις εταιρίες τους, της Fellowship Adventure Group, που είχε ήδη κάνει την παραγωγή του ντοκιμαντέρ για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου "Fahrenheit 9/11" μέσα από ένα επικριτικό βλέμμα για την κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους του νεότερου.
Η Weinstein Company, ο όμιλος των αδελφών Γουάινστιν, δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την πληροφορία επί του παρόντος.
Τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών ανακοινώθηκαν επίσημα στις 9 Νοεμβρίου 2016. Οι Αμερικανοί συνηθίζουν να αναφέρουν πρώτα τον μήνα και μετά την ημέρα για να πουν την ημερομηνία του ημερολογίου τους.
Το "Fahrenheit 9/11" ήταν μια καμπή στην καριέρα του Μάικλ Μουρ για το οποίο απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών το 2004.
Τοποθετημένος αριστερά πολιτικά, ο Μουρ επεδίωξε να κινητοποιήσει την κοινή γνώμη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και ήταν ένας από τους ελάχιστους που προέβλεπαν πιθανή την εκλογή του 70χρονου μεγιστάνα. Μόλις τον Οκτώβριο γύρισε και ανέβασε άρον άρον το ντοκιμαντέρ "Michael Moore in TrumpLand", μια ισχυρή συνηγορία της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον.
Στα τέλη Ιουλίου, ο εξηντάχρονος σκηνοθέτης θα κάνει το ντεμπούτο του στο σανίδι του Belasco Theatre στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης με ένα "one-man-show" που θα αναφέρεται επίσης στην άνοδο του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση