GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Παπαδημούλη στη ΝΔ

Με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης απ...


Με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης απαντά στη ΝΔ.

«Η σπουδή της ΝΔ να απορρίψει την πρότασή μου για ευρύτερη συνεννόηση για το χρέος, δείχνει αμηχανία και εμμονή στην μηδενιστική αντιπολίτευση» έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν στις πηγές της ΝΔ που είχαν σχολιάσει τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη: «Είναι φανερό ότι η ΝΔ παραμένει στο δρόμο της μηδενιστικής αντιπολίτευσης».

1 σχόλιο

  1. Ενω εσείς οταν ασκουσατε αντιπολιτευση δεν ησασταν έτσι? Ρε ξεφτίλες του Συριζα ... αμαυρωσατε με τις ψευτιες σας και την ανικανοτητα σας ολη την αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση