GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε και Γκάμπριελ κατά ΔΝΤ

Συνεχίσθηκε και σήμερα η διαμάχη μεταξύ των Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, μέσω τ...


Συνεχίσθηκε και σήμερα η διαμάχη μεταξύ των Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, μέσω των εκπροσώπων τους στην ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Βερολίνο, αλλά και οι δύο διαφώνησαν με το ΔΝΤ.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στο Βερολίνο, Παντελής Βαλασόπουλος, δήλωσε ότι ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών επέμεινε πως η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα δοθεί μετά το τέλος του προγράμματος το 2018 και η δόση θα εκταμιευθεί μόνο αν ολοκληρωθούν όλα τα προαπαιτούμενα και συμμετάσχει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.
Ο εκπρόσωπος του Γκάμπριελ, που είναι υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να βοηθηθεί τώρα για να σταθεί στα πόδια της, προσθέτοντας ότι το πρόγραμμά της είναι απίστευτης σκληρότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση