GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση της ΠΟΕΔΗΝ στον Πολάκη: Νέο σόου τύπου Σαντορίνης

Για "νέο σόου Πολάκη" κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο νοσοκομ...


Για "νέο σόου Πολάκη" κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου συμμετείχε μάλιστα και σε τακτικά χειρουργεία.
«Με παράνομες και αντιδεοντολογικές πρακτικές ο κ. Πολάκης βρίσκεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και χειρουργεί μεταφερόμενους ασθενείς για επικοινωνιακούς λόγους. Αιφνιδιαστικά σήμερα εισέβαλε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με μεταφερόμενους Ιατρούς Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, Νοσηλευτές Χειρουργείου και Αναισθησιολογικού, υλικά και γάζες από άλλα Νοσοκομεία και παράνομα πέταξαν έξω το Προσωπικό του Νοσοκομείου και χειρουργούν δύο Ασθενείς από άλλο μέρος. Που θα σταματήσει αυτός ο κατήφορος;» επισημαίνει μεταξύ άλλων η ΠΟΕΔΗΝ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:
«Νέο σόου Πολάκη τύπου Σαντορίνης
Χειρουργεί αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου
με μεταφερόμενο Προσωπικό (Ιατρικό, Νοσηλευτικό) και Ασθενείς από άλλα μέρη.
Διακομιδή εγκύου γυναίκα με αγροτικό όχημα
Έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας και ιατρικής δεοντολογίας στα Δημόσια Νοσοκομεία.
Πλήρη διάλυση του ΕΣΥ.
Με παράνομες και αντιδεοντολογικές πρακτικές ο κος Πολάκης βρίσκεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και χειρουργεί μεταφερόμενους Ασθενείς για επικοινωνιακούς λόγους. Αιφνιδιαστικά σήμερα εισέβαλε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με μεταφερόμενους Ιατρούς Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, Νοσηλευτές Χειρουργείου και Αναισθησιολογικού, υλικά και γάζες από άλλα Νοσοκομεία και παράνομα πέταξαν έξω το Προσωπικό του Νοσοκομείου και χειρουργούν δύο Ασθενείς από άλλο μέρος.
Που θα σταματήσει αυτός ο κατήφορος;
Ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας δεν τηρεί το ιατρικό πρωτόκολλο του χειρουργικού τομέα, καταλύει κάθε έννοια ιατρικής δεοντολογίας. Η κοινωνία της Ζακύνθου και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου είναι σε αναβρασμό.
Είναι νόμιμο να χειρουργεί ο κος Πολάκης στο Νοσοκομείο Ζακύνθου;
Παρασκευή 28/04/2017 τέσσερις το απόγευμα η Διοίκηση, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και ο Διευθυντής Γυναικολογικής του Γ.Ν. Ζακύνθου υποχρέωσαν αγροτική ιατρό που απαγορεύεται να διακομίσει με αγροτικό όχημα των τσιγγάνων έγκυο γυναίκα με πρόβλημα. Το αγροτικό όχημα με την έγκυο και την αγροτική ιατρό επιβιβάστηκε 16:00 στο ferry boat. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση