GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατύχημα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαντορίνη

Ένα αεροσκάφος C-130 βρίσκεται στη Σαντορίνη για να εκτιμήσει τη ζημιά, καθώς σημειώθηκε ατύχημα με ένα άλλο πολεμικό αεροσκάφος, ένα μ...


Ένα αεροσκάφος C-130 βρίσκεται στη Σαντορίνη για να εκτιμήσει τη ζημιά, καθώς σημειώθηκε ατύχημα με ένα άλλο πολεμικό αεροσκάφος, ένα μεταγωγικό C-27J.
Το C-27J βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει ασθενή. Την ώρα που βρισκόταν στην αρχή του διαδρόμου για απογείωση, το δεξί ακροπτερύγιο και η έλικα του αεροσκάφους ήρθαν σε επαφή με το διάδρομο, πιθανότατα λόγω ισχυρής ριπής αέρα. Ισχυροί άνεμοι εντάσεως 22 έως 26 μιλίων πνέουν στην περιοχή.
Το αεροσκάφος υπέστη ελαφρές υλικές ζημιές αλλά ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ανθρώπων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Σύρο με ελικόπτερο ΝΗ-90 της Αεροπορίας Στρατού, ενώ στη Σαντορίνη έφθασαν τεχνικοί για την αποκατάσταση της βλάβης με ελικόπτερο Σινουκ.

1 σχόλιο

  1. Στη Σαντορινη δεν εγιναν προσφατα εγκαινια νοσοκομειου.......τι σοι νοσοκομειο ειναι αυτο και μεταφερουν ασθενεις σε αλλα !!!!!!!!!!!!

    Αν θυμαμαι εκανε χειρουργειο εκει μετα τα εγκαινια και ο αν. υπουργος υγειας κος Πολακης και το αφιερωσε σε προηγουμενους υπουργους !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση