GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μεγάλο "γιατί" της συζύγου του Λουκά Παπαδήμου - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά χθες το απόγευμα, όταν άνοιξε παγιδευμένο φάκελο μέσα στο...


Σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά χθες το απόγευμα, όταν άνοιξε παγιδευμένο φάκελο μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, στη συμβολή των οδών Μάρνη και Στουρνάρη.

"Τι έγινε; Γιατί έχεις τέτοιες άσχημες ιδέες για τους άλλους ανθρώπους; Όλοι μας πρέπει να είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια", ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάννα Ίνγκραμ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν, ο πρώην Πρωθυπουργός, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", βρίσκεται σε καλή γενική κατάσταση.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

1 σχόλιο

  1. Φώναξε τον Γιωργάκη ή Κυριακούλη για μετάφραση! Αλλά καλύτερα φώναξε τον Τσάκαλω να σπάσουμε και πλάκα! Γουστάρω τον ... Τσακαλεμένο για μεταφραστή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση