GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο γιατρός του Παπαδήμου για την κατάσταση της υγείας του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο γιατρός του Λουκά Παπαδήμου, Δημήτρης Βουγάς, περιέγραψε μιλώντας στον Alpha, την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού, αλλά κα...


Ο γιατρός του Λουκά Παπαδήμου, Δημήτρης Βουγάς, περιέγραψε μιλώντας στον Alpha, την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και το πώς αντιμετωπίστηκε το περιστατικό στο νοσοκομείο, αμέσως μετά την επίθεση.

«Ειδοποιηθήκαμε έγκαιρα για να είμαστε έτοιμοι στα εξωτερικά ιατρεία, για την προσέλευση του τραυματία και της συνοδείας του. Είδαμε τον τραυματία στο φορείο, ο οποίος δυστυχώς ήταν γεμάτος αίματα, και αμέσως αντιμετωπίσαμε την κατάσταση πολύ ψύχραιμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βουγάς είπε πως δεν υπήρχε κάποια ενδοκοιλιακή αιμορραγία, αλλά παρόλα αυτά, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ήταν πανέτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε σοβαρότερη κατάσταση.

«Ο κ. Παπαδήμος, δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, ήταν τρομοκρατημένος, σοκαρισμένος, τον ρωτήσαμε απλά πώς αισθάνεται και αμέσως ασχοληθήκαμε με την αντιμετώπιση των τραυμάτων», είπε στη συνέχεια ο γιατρός, ενώ ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός απορούσε πώς έγινε η επίθεση αυτή εναντίον του, αφού ο φάκελος είχε ελεγχθεί.

Επίσης, τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι προβληματισμένος για την πορεία της υγείας του και για το πόσο θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Είναι αλήθεια ότι και αυτός ο Ιατρός αυτός σύντομα θα μετανάστευση για Αγγλία και Γερμανία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση