GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμογελαστοί στις κάλπες Μακρόν και Λεπέν: Ψήφισαν οι δυο υποψήφιοι

Στις κάλπες προσήλθαν νωρίς το μεσημέρι οι δύο μονομάχοι της σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης στη Γαλλία για να ψηφίσουν νέο πρόεδρο – ...


Στις κάλπες προσήλθαν νωρίς το μεσημέρι οι δύο μονομάχοι της σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης στη Γαλλία για να ψηφίσουν νέο πρόεδρο – προφανώς ο καθένας τον εαυτό του. Και οι δύο υποψήφιοι ήταν άνετοι και χαμογελαστοί αλλά δεν έκαναν δηλώσεις.
Ο Εμμανουέλ Μακρόν ψήφισε στην Τουκέ – την πόλη που παντρεύτηκε το 2007. Έφτασε στο εκλογικό κέντρο με τον αέρα του φαβορί κέντρο μαζί την σύζυγό του Μπριζίτ (την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερή του, πρώην καθηγήτρια του). Για λόγους ασφαλείας, έφθασε στο δημαρχείο με αυτοκίνητο από την κατοικία του, διανύοντας μια απόσταση περίπου 300 μέτρων. Στον πρώτο γύρο τις 23ης Απριλίου ο Μακρόν είχε λάβει περίπου το 30% των ψήφων στην πόλη αυτή.


Η  Μαρίν Λεπέν ψήφισε στο προπύργιό της, Ενίν-Μπομόν, όπου είχε έρθει πρώτη στον πρώτο γύρο, με 46,5% των ψήφων. Η ακροδεξιά υποψήφια εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα του σχολείου Ζαν-Ζακ Ρουσό συνοδευόμενη από τον δήμαρχο της πόλης. Ενώ τις προηγούμενες φορές είχε έρθει στο εκλογικό κέντρο με τα πόδια, αυτή τη φορά η Μαρίν Λεπέν έφθασε με αυτοκίνητο, για λόγους ασφαλείας. Λίγο νωρίτερα, γυμνόστηθες ακτιβίστριες της Femen διαμαρτυρήθηκαν εναντίον της πολιτικής της στο εκλογικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση