GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ! ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ανάρτηση (για "επιστροφή" Καραμανλή) από τον Αντώναρο...

Μια μυστηριώδη ανάρτηση έκανε πριν από λίγη ώρα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή Ευάγγελος Αντώνα...

Μια μυστηριώδη ανάρτηση έκανε πριν από λίγη ώρα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος. Ενώ μάλιστα διαδικτυακοί φίλοι του την συνέδεσαν με τον κ. Καραμανλή και "επιστροφή" του σύντομα στο πολιτικό προσκήνιο, εκείνος απέφυγε να το διαψεύσει προσθέτοντας το ίδιο μυστηριωδώς "Ολα τα πραγματα στην ώρα τους..." και αφήνοντας έτσι τη σχετική εντύπωση να συντηρείται και να πολλαπλασιάζεται, έστω κι αν τελικώς αποδειχθεί ότι αφορά ...κάτι άλλο! 

Ιδού τι έγραψε:
Evangelos Antonaros
Λιγοι μήνες απομείνανε...
Κι είμαστε όλοι μαζί.
Κι είμαστε φυσικά πολλοί.



Κι ακολούθησε κύμα σχολίων! 

Evangelos Antonaros Ο καθένας που με διαβάζει ο,τι φαντάζεται, χαίρεται....σε λίγο κάποιοι απο εσας φοβάμαι οτι θα επιχειρήσετε να μου βσλετε φίμωτρο. αλλά υποπτεύομαι οτι ιδέα δεν έχετε σε τι αναφέρομαι. Καλή νύχτα!
Anestis Themeliotis Γιαυτό ακριβώς πέστε καθαρά τι ακριβώς υπονοείται νομίζω ότι για όλους θα ήταν καλύτερα. Ο εθνάρχης αλλά και ο Κώστας Καραμανλής πάντα έλεγαν άμεσα αυτό που θέλανε και γνώριζαν και δεν έκρυψε ποτέ κανένας τους τίποτα από τον ελληνικό λαό.
Evangelos Antonaros Ολα τα πραγματα στην ώρα τους...
Χρήστος Παπασάικας Υπουργέ μας ο κύβος ερρίφθη we are all ONE!!!!
Athena Michael Siakfa Μακαρι!!!!
Christos Diamantopoulos Θα κάνουμε grexit?
Anestis Themeliotis Επιτρέψτε μου να πω ότι τα υπονοούμενα και ο καπνός δεν κάνουν καλό ούτε στην παράταξη ούτε στην Ελλάδα, και κάτι ακόμα γιατί ενώ κάποιος δεν είναι υπουργός συνεχίζεται να τον λέτε Υπουργό; προσωπικά πιστεύω ότι ο κύριος Αντώναρος στην θητεία του έκανε σωστά την δουλειά του και είμαι προς τιμήν του. Αλλά να συνεχίζουμε να λέμε κάποιον υπουργό ενώ δεν είναι όποιος και να είναι αυτός δεν το βρίσκω σωστό. Θα πρότεινα κατά την ταπεινή μου γνώμη να σταματήσει όλο αυτό το γλύψιμο σε πρώην αξιωματούχους. Αυτά μας έφεραν εδώ.
Μανωλης Κουρμαδιας Αντωναρε κατσε καλα και μην κοιτας την παρτη σου....παιρνεις στο λαιμο σου και τους Καραμανληδες....οι στιγμες ειναι κρισιμες για την χωρα....θα σηκωθει ο γερο Καραμανλης και θα σε κυνηγησει....ταυτιζεσαι με τις αντιευρωπαικες πολιτικες και τις αντιδημοκρατικες αθλιοτητες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ....δυο κυριαρχες πολιτικες επιλογες του μεγαλου....που εσωσαν την Ελλαδα...
Nikoletta Sofila Υπουργε μην παιζετε με τον πονο μας ....περιμενουμεεεεεεε .Ευχομαι να είναι ετσι
Nikoletta Sofila και συντομα
Κυριακή Λιοκάτη Από το στόμα σας και Στου Θεού τ΄αυτί ...,μακάρι Παναγιά μου !!!!!!!!!
Nikos Mourtzas Με αλληγορικό τρόπο μίλησε ο Κώστας Καραμανλής στη διάρκεια δείπνου, στην Καλαμαριά. Η ΝΔ ειναι μια... βάρκα που σε αυτήν θέλουν να επιβιβαστούν ορισμένοι «λαθρεπιβάτες», με το «έτσι θέλω» και χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, με αποτέλεσμα να σημειωθεί τέτοιος συνωστισμός επιβατών που οι νόμιμοι επιβάτες της βάρκας να βρεθούν ξαφνικά μέσα στο νερό, ναυαγοί!
Erika Kokozidi ΑΜΗΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ
Μάρθα Γκόλια Έρχεται έρχεται ερχεται!!!!!
Dimitris Gkatsopoulos Η αντιστροφη μετρηση ξεκινησε
Panagiwtis Xrisopoulos ΕΡΕ κατι γλεντια...
Aris Glimitsas Αμην!!!μακαρι!!!
Dimitrios Panousis Vongelis Φαντάζομαι εννοείτε, όλοι με τον Κυριάκο!!! 😂
Sitsa Vellianitou .....περισσότεροι.....από πολλοί!!!! Είθε!
Kokkalis Harris Προφανώς ο υπουργός εννοεί ότι θα έρθει οικογενειακος στην Ελλάδα
Ioannis Aronis ΚΩΣΤΑΣ Καραμανλής !
Νικολαος Φουφας Αμην βαγγελημου
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ Προσεχτε... αν τον δείτε σφυριχτε μου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΟΣ Χρησμός η Γρίφος Κε Υπουργέ?????????
Theodore Hadjimarkou Χρησμός ?
Danae Koumanakou Ναι!!! Ναι??? Ναί.
ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Τι εννοεί ο ποιητής όμως στ'αληθεια ;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αμήν...
Magoulas Dionysis Για να μπαίνουμε και στο κατάλληλο κλίμα.
-οι συνειρμοί ελεύθεροι...
https://youtu.be/65XXMmHSTMQ

4 σχόλια

  1. Αντώναρε αντε κρύψου!
    Θυμάσε ότι πήγες στο ΠΑΣΟΚ και δεν σε πήρανε;
    Μετά πήγες στην Ραφήνα και σε πήρε ο Καραμανλής!
    Αντώναρε δεν ανήκεις στην ΝΔ.
    Αντώναρε πόσα χρήματα παίρνεις από τράπεζα που σε διορίσανε;
    Αντώναρε ο Καραμανλής εκτίθετε μαζί σου!
    Πως με τέτοιους να πάει μπροστά η ΝΔ;

    Κυριάκο ΞΥΠΝΑ!

    Αφήνεις έξω ικανούς και ανέχεσε τους Αντώναρους!!!!

    Έλεος Κυριάκο!

    Αυτός σε βρίζει εσένα και τον Σαμαρά!!!

    Κυριάκο σύνελθε.

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΤΩΝΑΡΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως τι μιλάει ο Αντώναρος; Τον βάζει ο Καραμανλής; Ή μόνος του τα λέει όλα αυτά;
    Αίσχος. Ντροπή! Σε λίγο ερχόμαστε; Ποιοι και πότε; Α ρε Σαμαρά πόσα πέρασες με όλους αυτούς! Ας κάνει κάτι ο Κυριάκος. Ας τους διαγράψει. Ας πάνε στο ΚΚΕ ή στον Άρη καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ!!
    ΤΕΤΟΙΑ ΝΔ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Κασιμάτη με αγάπη... αλλά ...


    Είτε ΜΆΣ αρέσει Είτε ΔΕΝ ΜΆΣ ΑΡΈΣΕΙ το ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ΈΓΙΝΕ με τον Αμερικανόδουλο Μαριχουανάκια/Πειραγμένο Γιωργάκη ΕΊΣ ΓΝΏΣΕΙΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΥ Κωστάκη!!!! Η Ηχηρή Σιωπή ΤΩΝ Συνταγματολόγων/Πρωκτολόγων Έδωσε ΤΗΝ Συγκατάθεση Τους Με την Μαφιόζικη Σιωπή Τους!

    Και εάν η Αμερικανοκίνητη Φασιστοειδής Χούντα ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΟ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ Καταστρέφωντας Τόσο Την Ελλάδα/Ελληνική Κοινωνία ΌΣΟ και Την Κύπρο (Το Βλέπουμε και Σήμερα) Η Σημερινή Μοντέρνα (Moderne Times) Ανθελληνική Χούντα Του Εικονικού Διεθνές Ναζιστοφασιστικού Κεφαλαίου που ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΟ 2009 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΛΕΊΩΤΙΚΑ!
    Η Χ.Α. είναι του Συστήματος τσιπάκια/τσιράκια και όταν τελειώσουν την καταστροφή της Χώρας οι Αποικιοκράτες θα την εξαφανίσουν όπως ο Führer την SA! ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΌΣΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ!!!

    Ο ρόλος της Εκκλησίας του Θεανθρώπου του ΙΧΘΥΣ ΕΊΝΑΙ Ύποπτος έως Σατανικός/Ανθελληνικός! Και ΆΣ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΕΝΑ: ΤΟ ΜΑΣΤΗΓΙΟ ΤΟΥ ΙΧΘΥΣ Το Ίδιο Εκείνο που έδιωξε του έμπορους/τραπεζίτες Από Τον Οίκο/Εκκλησία/Ναό/Κοινωνία Του Πατέρα Του ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! Και ξέρετε τι Σας περιμένει Εσάς!!! Και Δεν Σας βοηθούν Τίποτα ούτε Ιερά Λείψανα ούτε Λειτουργίες/Ευχέλαια Ούτε Λαμπάδες! Να είστε Σίγουροι γιαυτό Φαρισσαίοι!



    Ο Αρχηγός Ειμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση