GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΟΚ: Με το μυαλό μόνο στο κύπελλο

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.  Το κλίμα στις τάξεις...


Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ. 

Το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πολύ καλό, λόγω της πορείας που είχε η ομάδα στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος και κατάφερε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 

Ο Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, εκτός του Γιάννη Μυστακίδη που είναι αρκετό καιρό εκτός δράσης. 

Ο Σέρβος τεχνικός, ο Λούμπος Μίχελ και τα υπόλοιπα μέλη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα μακριά από τα εξωαγωνιστικά θέματα, όπως η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. 

Όλοι στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια, λοιπόν, στρέφουν την προσοχή τους στο σαββατιάτικο τελικό και ο Ίβιτς καταστρώνει τα πλάνα του και σχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στην «Ένωση».

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση