GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εργατικό ατύχημα στα Χανιά - ΦΩΤΟ

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε πολυκατοικία επί της οδού Παχιανών στα Χανιά. Ένας 47χρονος εργάτης που βρισκόταν σε σκαλωσιά, ξαφνικά έ...


Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε πολυκατοικία επί της οδού Παχιανών στα Χανιά. Ένας 47χρονος εργάτης που βρισκόταν σε σκαλωσιά, ξαφνικά έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό απο τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα διασώστες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρέλαβαν τον 47χρονο εργάτη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων.
Τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος ερευνούν οι αστυνομικές αρχές, ενώ στον τόπο του ατυχήματος μετέβη ο προϊστάμενος του τμήματος επιθεώρησης ασφάλειας και υγείας εργασίας Χανίων κ. Νίκος Φραγκονικολάκης.
Όπως τόνισε τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να εφαρμόζονται και μάλιστα ανέφερε πως τις προηγούμενες ημέρες επιβλήθηκαν πρόστιμα για τον λόγο αυτόν.
Πηγή flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση