GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πολιτικές φιλοδοξίες του Ντουέιν Τζόνσον φτάνουν μέχρι τον Λευκό Οίκο

Το ενδεχόμενο μιας πολύ σοβαρής αλλαγής στην καριέρα του εξετάζει ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον. Ερωτ...


Το ενδεχόμενο μιας πολύ σοβαρής αλλαγής στην καριέρα του εξετάζει ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν έχει πολιτικές φιλοδοξίες ο σταρ του Χόλιγουντ άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με τις προθέσεις του για την πολιτική και εξήγησε γιατί δεν υποστήριξε ανοικτά κάποιον από τους υποψηφίους των προεδρικών εκλογών του 2016 αν και του ζητήθηκε και από το επιτελείο Τραμπ και από το επιτελείο Κλίντον.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσει πολιτική καριέρα και δήλωσε ότι μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία αποτελεί μία «πραγματική πιθανότητα», αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Άλλωστε, σε άλλη συνέντευξη του πέρυσι για την Washington Post είχε δηλώσει ότι αν αποφάσιζε να μπει στην «πολιτική αρένα» θα ήταν μια υπολογίσιμη δύναμη.

Εξήγησε ακόμα τους λόγους για τους οποίους δεν υποστήριξε ανοικτά κάποιον από τους υποψηφίους των προεδρικών εκλογών.

«Αισθάνομαι ότι τώρα είμαι σε μία θέση εξαιτίας της οποίας ο λόγος μου έχει βάρος και επηρεάζει πολύ κόσμο και εξάλλου γι' αυτό ήθελαν και την ανοικτή υποστήριξη. Ωστόσο, την ίδια στιγμή έχω τεράστιο σεβασμό για τη διαδικασία και αισθάνθηκα ότι αν μοιραστώ την πολιτική μου θέση ανοικτά, θα συνέβαιναν κάποια πράγματα. Αυτές είναι όλες συζητήσεις που κάνω με τον εαυτό μου στις 4 το πρωί στο γυμναστήριο. Σκέφτηκα ότι θα δυσαρεστούσα κάποιους, λόγω των πολιτικών μου πεποιθήσεων ή θα άλλαζα τη γνώμη σε κάποιους, κάτι που δεν ήθελα να κάνω σε καμία περίπτωση», είπε ο ηθοποιός.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος άντρας ηθοποιός του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή, ερωτηθείς, πήρε σαφή θέση κατά της ταξιδιωτικής απαγόρευσης Τραμπ. Ωστόσο, δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με τη γνώμη του για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση