GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ο Γονίδης: Και μπάντα του στρατού στο πάρτι Καμμένου-Πολάκη...

Βρε τι μαθαίνουμε ψάχνοντας. Στο κοινό πάρτι γενεθλίων Καμμένου-Πολλάκη, που έγινε τη μέρα που κατατέθηκε το 4ο μνημόνιο στη Βουλή,...π...

Βρε τι μαθαίνουμε ψάχνοντας.
Στο κοινό πάρτι γενεθλίων Καμμένου-Πολλάκη, που έγινε τη μέρα που κατατέθηκε το 4ο μνημόνιο στη Βουλή,...παιάνιζε ελαφρά και λαϊκή μουσική στρατιωτική μπάντα και τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης.
Οποία ξεφτίλα.
Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και προέβη σε αποκαλύψεις αναφορικά με το πάρτι γενεθλίων του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως τον συνδέει φιλία χρόνων με τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απλά είναι φίλος μου, με κάλεσε και πήγα. Τον εκτιμώ για την ειλικρίνειά του, είναι έντιμος άνθρωπος και τον γνωρίζω χρόνια, πριν καν μπει στην πολιτική... είναι ειλικρινής και ντόμπρος».
Επίσης αποκάλυψε πως τραγούδησε και εκείνος κάποια τραγούδια ενώ ανέφερε πως στο πάρτι συμμετείχε και η μπάντα του στρατού.

2 σχόλια

  1. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν φορέσεις ή δεν φορέσεις γραβάτα άχρηστε τσίπρα, αλλά από τσίπρα ξετσίπωτο τι άλλο να περιμένεις από το να θέλει να πουλήσει για μαγκιά και το κατούρημα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδεικνύονται και ξεδιάντροποι και αδίστακτοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
    Ο αγράμματος, λόγω καταλήψεων, πρωθυπουργός (Μυτιλήνη-Λέσβος, Γαλλία-Στρασβούργο!) χρησιμοποιεί το κρατικό αεροπλάνο (που θα πουλούσε!!!) για τα οικογενειακά ταξιδάκια του στο Παρίσι.
    Ο Καμμένος τα στρατιωτικά ελικόπτερα για τις βόλτες του στη Βουλιαγμένη και τώρα την μπάντα του στρατού για την προσωπική διασκέδασή του!
    Δεν έχουν κανένα πρόβλημα και δεν λογοδοτούν σε κανένα!
    Οι κρατικές υπηρεσίες στην υπηρεσία της ξιπασμένης "νέας" (πιο παλιάς κι απ το παλιό) πολιτικής ηγεσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση