GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Προφανώς ο Τσίπρας δεν αντέχει άλλη κριτική...

Μοναδική μεθόδευση στα κοινοβουλευτικά χρονικά χαρακτήρισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά το γεγονός ότι ο...


Μοναδική μεθόδευση στα κοινοβουλευτικά χρονικά χαρακτήρισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός πήρε το λόγο αμέσως μετά τον πρόεδρο της ΝΔ, χωρίς να περιμένει να ακούσει τις τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών.

«Κύριε πρόεδρε, είναι αδιαμφισβήτητο ότι εσείς έχετε την ευθύνη οργάνωσης της συζήτησης, αλλά η μεθόδευση που γίνεται σήμερα είναι πραγματικά μοναδική στα κοινοβουλευτικά χρονικά. Είθισται η κυβέρνηση να ακούει το σύνολο της αντιπολίτευσης και να τοποθετείται ο πρωθυπουργός μετά, ως ένδειξη σεβασμού στους πολιτικούς αντιπάλους, αλλά και για λόγους πρακτικούς γιατί θα πρέπει να ακούσει το σύνολο της κριτικής. Είναι φανερό ότι ο πρωθυπουργός δεν αντέχει να ακούσει άλλη κριτική. Έτσι δεν είναι, κύριε Τσίπρα; Θα μιλήσουμε λοιπόν όποτε μας ορίσετε», είπε η Φώφη Γεννηματά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, εξήγησε ότι είχαν δοθεί συγκεκριμένες ώρες ομιλίας στους πολιτικούς αρχηγούς έπειτα από συνεννοήσεις με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών για το απόγευμα.

«Στο διάστημα 5:30 με 6:30, επειδή δεν υπήρχε διαθεσιμότητα, τουλάχιστον από δύο πολιτικούς αρχηγούς - και δεν είναι της παρούσης να αναφέρω - μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με τις υπηρεσίες, απ' ό,τι είδατε μίλησαν 4 ή 5 επιπλέον συνάδελφοι από αυτούς που ήταν στη λίστα, ενώ δεν μίλησαν 66 από αυτούς που ήταν στη λίστα, και επιπλέον 2 υπουργοί από αυτούς που θα μιλούσαν ύστερα. Κι έτσι καλύφθηκε αυτό το κενό και περάσαμε κατευθείαν στους χρόνους που αφορούσαν τους υπόλοιπους. Έτσι έγινε. Δεν πρόκειται περί μεθόδευσης», είπε ο Νίκος Βούτσης.

1 σχόλιο

  1. Ακούγωντας την ... "Βουλή ΤΩΝ Ελλήνων" τώρα, ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΏΞΕΙΣ... ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ... ΗΘΩΝ ... ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΈΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΩΝ κύριο των Οικονομικών!!!!

    Ούτε θέατρο του Σπαθάρη να είταν!!!

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ!!!

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ!!!!

    Μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει Του ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ο Πόνος Της Καρδιάς!!!


    Σκέτος Εμετός!!!!!


    Αυτά Είναι Η "Ελλάδα" Τους!!!

    Κρίμα ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ!!!!!

    ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΆΡΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΈΡΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ!!!!

    18 Μαΐ 2017, 10:59:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση