GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς τη Χρυσή Αυγή άνοιξε η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών στη Βουλή

O πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Στ. Κουτσιουμπέλης άνοιξε τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής στις οποίες έχει εισαχθεί για επ...


O πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Στ. Κουτσιουμπέλης άνοιξε τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής στις οποίες έχει εισαχθεί για επεξεργασία το πολυνομοσχέδιο. Από την σημερινή συνεδρίαση των επιτροπών απουσιάζουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά το χθεσινό επεισόδιο κατά του Νίκου Δένδια, ενώ στην σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα αποφασιστεί και αν θα επιτραπεί τελικά να παραβρεθούν στην Ολομέλεια. 

Κατά την σημερινή διαδικασία θα γίνει ακρόαση εκπροσώπων 47 φορέων, μεταξύ των οποίων η ΑΔΕΔΥ, ο ΔΣΑ, το ΤΕΕ και κατ άρθρων συζήτηση. Ανοίγοντας την συνεδρίαση ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να παραδώσει σιδηροδέσμια την χώρα στο μεγάλο κεφάλαιο.

Μάλιστα υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ και "... σήμερα θα ψηφίσετε να κατέβει στα 5.900 με φορολογικό συντελεστή 22%. Επιβαρύνεται τα φτωχά νοικοκυριά με 880, αυτό κάνετε"..  

 

2 σχόλια

  1. Ο Θεός να μας φυλάξει από τον φασισμό του Σύριζα!

    10000000/100 στημένο από τον τσίπρα το επεισόδιο με τον κασιδιάρη στην βουλή, απλά για να είναι αθώος του αίματος το μεθοδεύσανε να γίνει ενώ απουσίαζε στο πεκίνο. Και εξηγούμαι, μετέδιδε ή δεν μετέδιδε η κάμερα της βουλής την αρχή του επεισοδίου; ΝΑΙ! Πότε σταμάτησε να το μεταδίδει; Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν χειροδικήσει ο κασιδιάρης…. Σώζοντας τον έτσι από το να τον δούνε όλοι όσοι έτυχε να παρακολουθούν από τηλεοράσεως την συνεδρίαση της βουλής, αλλά και στερώντας τον Δένδια από ένα στοιχείο ενώπιον δικαστηρίου, αν ήθελε προκύψει.
    ( ο κάμεραμαν πρέπει να ελεγχθεί ενώπιον δικαστηρίου για συμμετοχή σε αυτό, στο όλο ανοσιούργημα, και να πει ποιος του έδωσε εντολή να πράξει ότι έπραξε )
    Ο προεδρεύων της βουλής συριζαίος φώναζε να έρθει η φρουρά, αλλά έβλεπες το υποκριτικό του τόνου της φωνής και της έκφρασης… και που ήταν η φρουρά κύριε πρόεδρε; Της είχες δώσει ημίωρη άδεια για να ξεσκάσει από τον φόρτο εργασίας που είχε, ένεκα καφέ-σάντουιτς-χαβαλέ-κουβεντούλας;
    Ααααααχ…. Και η ευγένεια του προέδρου να δώσει μετά το επεισόδιο με μεγάλη ευγένεια και γαλαντομία, καθ’ ότι, εμείς δεν είμαστε όπως εσείς, όπως είπε, στον ΝΤΟΥΛΑΠΑ χρυσαυγίτη τον λόγο, όχι για να απολογηθεί ή να προσπαθήσει να μπαλώσει τα πράγματα, αλλά για μια επίθεση στην νέα δημοκρατία, την οποία ο κουτοπόνηρος προεδράκος δεν χαρακτήρησε εκτός θέματος, αλλά την άφησε να εξελιχθεί για να ακουστούν στο πανελλήνιο αφού είχε αυξηθεί και η τηλεθέαση τα σκολιανά της. Ναι έχουν δίκιο όσοι λένε ότι χρυσαυγίτες και συριζαίοι τα έχουν βρει και συνεργάζονται…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΟΛΥΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση