GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται καταιγίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Επί οκτώ ώρες την ημέρα, από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή, θα διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, προκειμένου σταδιακά να πουληθούν...


Επί οκτώ ώρες την ημέρα, από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή, θα διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, προκειμένου σταδιακά να πουληθούν και τα περίπου 25.000 ακίνητα που έχουν κατασχεθεί από τις τράπεζες, αναζητώντας αγοραστές όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.
Η πλατφόρμα είναι έτοιμη, έχουν ήδη γίνει δοκιμές και η πιλοτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου.
Η καθολική εφαρμογή θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο και, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, έως το τέλος του έτους θα βγουν σε πλειστηριασμό 3.000-5.000 ακίνητα μεγάλης αξίας τα οποία ανήκουν σε στρατηγικά κακοπληρωτές, δηλαδή σε δανειολήπτες που διαθέτουν περιουσία, κινητή και ακίνητη, ωστόσο κατ’ επιλογή δεν πληρώνουν το δάνειό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση