GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφαιρόπουλος: Το ματς με την Εφές είναι ο τελικός των τελικών

Τελικό των τελικών χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, το πέμπτο παιχνίδι (02/05, 21:00) της σειράς μεταξύ του Ολυμπιακού και της Εφέ...


Τελικό των τελικών χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, το πέμπτο παιχνίδι (02/05, 21:00) της σειράς μεταξύ του Ολυμπιακού και της Εφές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» επεσήμανε πως η Εφές είναι μία ομάδα «που μας ξέρει και την ξέρουμε», δήλωσε ενήμερος για το sold out των εισιτηρίων τονίζοντας πως «περιμένει την στήριξη του κόσμου»ενώ για αυτό που θέλει να δει από παίκτες του στην αυριανή αναμέτρηση σχολίασε πως είναι το «πάθος, ενέργεια και να παίξουμε με ψυχή» 

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Είναι ο τελικός των τελικών. Η Εφες είναι μια ομάδα που μας ξέρει και την ξέρουμε. Θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες και τα θετικά στοιχεία του αντιπάλου μας, και θέλουμε να τους αποσυντονίσουμε. Περιμένουμε και την δυναμική παρουσία του κόσμο. Ήδη έχουμε ενημερωθεί για το sold-out και περιμένουμε τη στήριξή του. 

Το πρώτο που θα ήθελα να δω αύριο είναι το πάθος και η ενέργεια αλλά και να παίξουμε με ψυχή. Ξέρουμε την Εφές, και δεν περιμένουμε εκπλήξεις. Δεν μπορεί κάποιος από τους δύο να κάνει κάποια μεγάλη έκπληξη στο σημείο που είμαστε. Το σημαντικό είναι να κάνεις τα βασικά. Η πίεση είναι η ίδια με το 4ο παιχνίδι. Αύριο είναι το δεύτερο ημίχρονο του 4ου παιχνιδιού. Στα play off πρέπει να είσαι σταθερός και να βελτιώνεσαι. Όποια ομάδα είναι πιο σταθερή θα επικρατήσει στο τέλος»

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση