GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Κανείς δε μιλά για τέταρτο μνημόνιο, μόνο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

«Το αυριανό Eurogroup πρέπει και μπορεί να δώσει μια συνολική συμφωνία-πλαίσιο, όχι μόνο για το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης και τη...


«Το αυριανό Eurogroup πρέπει και μπορεί να δώσει μια συνολική συμφωνία-πλαίσιο, όχι μόνο για το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ μέσα στον Ιούνιο, αλλά και να δώσει τον οδικό χάρτη ελάφρυνσης του χρέους και ρεαλιστικών πρωτογενών πλεονασμάτων, έναν χάρτη που θα επιτρέψει η ανάπτυξη, που όλοι προβλέπουν για τα επόμενα τρία χρόνια, να είναι διατηρήσιμη για 10-15 χρόνια», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Ο κ. Παπαδημούλης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ελλάδα μπαίνει σε μια τροχιά θετικών ειδήσεων και σημείωσε: «Θα χρειαστεί δουλειά για να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος, για να επουλώσουμε τις πληγές που δημιούργησαν η χρεοκοπία και τα μνημόνια, αλλά το βέβαιο είναι ότι μπαίνουμε πια σε μια τροχιά που θα φέρει θετικές ειδήσεις και το τέλος αυτής της άγριας επιτροπείας το καλοκαίρι του 2018».

Απάντησε, επίσης, στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση ψήφισε ένα «τέταρτο μνημόνιο» και παρατήρησε: «Κανείς, ούτε η κ. Μέρκελ, ούτε ο κ. Σόιμπλε, ούτε ο κ. Γιούνκερ, ούτε το ΔΝΤ, δεν μιλάει για τέταρτο μνημόνιο. Μιλάνε μόνο η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα, αυτοί που μας έβαλαν στα μνημόνια».

«Η συμφωνία αυτή είναι το εξιτήριο από την επιτροπεία και η κυβέρνηση αυτή έχει βάλει ως στόχο το καλοκαίρι του 2018 να τελειώνουμε οριστικά με τα μνημόνια», επισήμανε ο κ. Παπαδημούλης.

1 σχόλιο

  1. ΑΡΝΟΥΜΑΙ!

    ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΌΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ (Ελλάδα) με το Περιγιάλη Το Κρυφό Της!!!

    Στο Περιγιάλι το Κρυφό
    κι Ασπρο σαν Περιστέρι
    διψάσαμε το μεσημέρι
    μα το Νερό Γλυφό.

    Πάνω στην Αμμο την Ξανθή
    γράψαμε τ’ Ονομά της
    Ωραία που Φύσηξε ο Μπάτης
    και Σβήστηκε η Γραφή .

    Με Τι Καρδιά, με Τι Πνοή,
    Τι Πόθους και Τι Πάθος
    Πήραμε Τη ΖΩΗ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ!!!



    Υ.Γ.... και τώρα κύριε Κουρουμπλή Τί;;;; .... για κάποιον μες στον Κόσμο Είναι Αργά Ποιός Την Ζωή ΜΑΣ (ΣΑΣ) κυνηγά;;; ΟΙ ΕΡΥΝΙΕΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση