GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη - Σεφ σκότωσε, μαγείρεψε τη σύντροφο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε - ΦΩΤΟ

Ο 27χρονος σεφ Marcus Volke σκότωσε τη σύντροφό του, στη συνέχεια την τεμάχισε και μαγείρεψε το διαμελισμένο σώμα της. Όταν η αστυνομία...


Ο 27χρονος σεφ Marcus Volke σκότωσε τη σύντροφό του, στη συνέχεια την τεμάχισε και μαγείρεψε το διαμελισμένο σώμα της. Όταν η αστυνομία ανακάλυψε το έγκλημα του, ο άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.
Ο άνδρας διέπραξε την αποτρόπαια πράξη τον Οκτώβριο του 2014 και οι Αρχές της Αυστραλίας επιχειρούν να ξεδιαλύνουν το φρικιαστικό έγκλημα.

Σύμφωνα με την Courier Mail, ο Marcus Volke εκτός από σεφ εργαζόταν και σε οίκους ανοχής για να βγάλει περισσότερα χρήματα, όπως έκανε και η τρανσέξουαλ σύντροφος του Mayang Prasetyo. Λίγο πριν από το έγκλημα, το ζευγάρι τσακώθηκε, με την Mayang Prasetyo να απειλεί τον 27χρονο ότι εάν την εγκατέλειπε θα αποκάλυπτε στην οικογένεια του ότι εργάζεται σε οίκους ανοχής.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail, ο 27χρονος αφού τεμάχισε την Mayang Prasetyo έβρασε μέλη της στην κουζίνα του διαμερίσματος όπου διέμεναν. Κατά τη διαδικασία αυτή προκλήθηκε βραχυκύκλωμα. Τότε κάλεσε στο διαμέρισμα κάποιον τεχνικό για να επισκευάσει τη βλάβη και του είπε να αγνοήσει την έντονη μυρωδιά.

Ο τεχνικός κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό. Άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι του 27χρονου προκειμένου να το ερευνήσουν. Τότε ο σεφ τους ζήτησε να περιμένουν λίγο καθώς είχε σκυλιά και ήθελε να τα απομακρύνει από την πόρτα.
Λίγο αργότερα ο άνδρας αφού είχε κόψει το λαιμό του, βγήκε αιμόφυρτος έξω από το διαμέρισμα, διέφυγε από την αστυνομία και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Οι άνδρες της αστυνομίας ερευνούν τι οδήγησε τον άνδρα σε αυτή την αποτρόπαια πράξη και πότε ακριβώς αυτή διαπράχθηκε. Το δικαστήριο θα εξετάσει επίσης τις μαρτυρίες γειτόνων που λένε ότι η δολοφονία έλαβε χώρα έπειτα από έναν καβγά μεταξύ του ζευγαριού.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση