GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαβιέ Μπαρδέμ: Δεν ήξερα αν ήθελα μια παθιασμένη γυναίκα σαν την Πενέλοπε

Είναι παντρεμένοι τα τελευταία επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο η ιστορία αγάπης τους, εξαιτίας του έντονου ταμπεραμέ...


Είναι παντρεμένοι τα τελευταία επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο η ιστορία αγάπης τους, εξαιτίας του έντονου ταμπεραμέντου, ίσως να μην «έδενε» ποτέ. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, αποκάλυψε ότι έκανε δεύτερες σκέψεις πριν τελικά αρχίσει να βγαίνει ραντεβού και να συνδέεται ρομαντικά με την Πενέλοπε Κρουζ.
Ο 48χρονος ηθοποιός, εξήγησε ότι το πάθος της γυναίκα του στο πλατό ήταν που τον κέντρισε, αλλά ταυτόχρονα τον έκανε να ανησυχεί για το μέλλον. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του Γούντι Άλεν, «Vicky Cristina Barcelona» το 2008.
«Είναι τόσο εκρηκτική και παθιασμένη. Στις σκηνές που καυγαδίζαμε μου πετούσε πιάτα... Αναρωτήθηκα αν θέλω κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Η Πενέλοπε έχει αίμα που βράζει. Τα κάνει όλα με πάθος», είπε και συνέχισε  «Τι με ελκύει σε μια γυναίκα. Υπάρχει η ομορφιά, υπάρχει και η σεξουαλικότητα. Η Πενέλοπε τα έχει και τα δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός για την 43χρονη σύζυγό του.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση