GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Έχουμε να χειριστούμε τα πυρηνικά και εσείς μου διορίζετε ανακριτή!

Έχουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα, είτε είναι εμπορικές συμφωνίες, είτε είναι τα αμυντικά προγράμματα, είτε να σταματήσουμε την αν...


Έχουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα, είτε είναι εμπορικές συμφωνίες, είτε είναι τα αμυντικά προγράμματα, είτε να σταματήσουμε την ανάπτυξη πυρηνικών οπλοστασίων, πρόκειται για όλα όσα συζητάμε σήμερα. Νομίζω πως αυτό δείχνει ότι είμαστε μια διχασμένη χώρα,” δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζοντας τον διορισμό του Ρόμπερτ Μιούλερ που θα διερευνήσει εάν υπήρξε ρωσική παρέμβαση στην προεκλογική εκστρατεία του 2016, σύμφωνα με το CNN.

“Συμβαίνει επίσης, η υπόθεση αυτή, ν' αποτελεί μια ξεκάθαρη δικαιολογία των Δημοκρατικών για την ήττα τους στις εκλογές, τις οποίες θα μπορούσαν να κερδίσουν με εύκολο τρόπο, καθώς το Κολέγιο των Εκλεκτόρων τους υποστήριζε. Γι' αυτό πρόκειται. Νομίζω ότι δείχνει έλλειψη ενότητας και το πόσο έχουμε διχαστεί (πολιτικά) ως χώρα. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ, πολύ, αρνητικό. Ελπίζω ότι θα το ξεπεράσουμε σύντομα γιατί πρέπει να έχουμε ενότητα εάν θέλουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα για τον υπόλοιπο κόσμο,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Από την άλλη μεριά, ο Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ που παρακολούθησε την ενημέρωση που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Ροντ Ρόζενσταϊν σε Γερουσιαστές, δήλωσε ότι κατά την άποψή του, η έρευνα για την Ρωσία “θεωρείται πλέον ότι αποκτά ποινική διάσταση.”

“Η ικανότητα του Κογκρέσου να διεξάγει έρευνες για την Ρωσία έχει υποβαθμιστεί αισθητά,” συνέχισε ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής από τη Νότια Καρολίνα, προσδιορίζοντας την εξέλιξη αυτή, ως συνέπεια του διορισμού του Μιούλερ, που αναλαμβάνει πλέον το βάρος της διεξαγωγής των ερευνών.

Η εκτίμηση αυτή προσδιορίζει και την εντύπωση που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο ως προς την βαρύτητα της έρευνας από εδώ και πέρα, ως προς τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της, αλλά και γύρω από την αξιοπιστία και την ακεραιότητα του Ρόμπερτ Μιούλερ.

 

Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση