GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Με κυνηγούν όλοι σαν να είμαι μάγισσα

Ως «το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην αμερικανική ιστορία» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, την «αντίπραξη» σε βάρος ...


Ως «το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην αμερικανική ιστορία» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, την «αντίπραξη» σε βάρος του να διοριστεί ως ειδικός εισαγγελέας της έρευνας για ενδεχόμενη ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ο πρώην διευθυντή του FBI Ρόμπερτ Μιούλερ, τον οποίον ο ίδιος ο Τραμπ καρατόμησε.

Η απόφαση για το διορισμό του Μιούλερ ήταν του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Τραμπ ανέφερε χθες το βράδυ σε δήλωσή του πως «μια ενδελεχής έρευνα θα επιβεβαιώσει αυτό που ήδη ξέρουμε -- ότι δεν υπήρξε συνέργεια ανάμεσα στην εκστρατεία μου και οποιαδήποτε ξένη οντότητα».

Όμως σήμερα το πρωί σε δύο μηνύματά του στο Twitter ο Τραμπ κατέστησε σαφές ότι είναι δυσαρεστημένος μ' αυτή την τελευταία εξέλιξη.

«Παρ' όλες τις παράνομες πράξεις που έλαβαν χώρα στην προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον και στην κυβέρνηση Ομπάμα, ουδέποτε διορίσθηκε ειδικός εισαγγελέας!», έγραψε ο Τραμπ.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών σε βάρος ενός πολιτικού στην αμερικανική ιστορία!».

Τα σχόλια αυτά αντανακλούν μια ομιλία που έκανε χθες Τετάρτη ο Τραμπ, πριν ανακοινωθεί ο διορισμός του Μιούλερ, κατά την οποία υποστήριξε πως κανένας πολιτικός στην ιστορία «δεν αντιμετωπίσθηκε χειρότερα ή πιο άδικα» απ' ό,τι αυτός.

Ο ρεπουμπλικανός βουλευτής Τσάρλι Ντεντ δήλωσε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ρώσοι αναμίχθηκαν στις αμερικανικές εκλογές. Στόχος της έρευνας του ειδικού εισαγγελέα, δήλωσε, είναι να καθορίσει αν υπήρξε συνέργεια ανάμεσα σε συνεργάτες του Τραμπ και τη Ρωσία για να συμβεί αυτό.

«Πιστεύω πως γι' αυτό έχουμε αυτή την έρευνα -- για να βρούμε αν υπήρξε πράγματι συνέργεια. Ελπίζω βεβαίως ότι δεν υπήρξε, αλλά, αν υπήρξε, θα υπάρξουν πολύ σοβαρές συνέπειες», δήλωσε ο Ντεντ στο CNN.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση