GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ηλίθιος" με σκηνοθέτη τον Νίκο Διαμαντή ο Φιλιππίδης!

Μπορεί για την ώρα να ετοιμάζεται να "ντυθεί" τη Λυσιστράτη στην ομώνυμη αριστοφανική κωμωδία που θα περιοδεύσει ανά την Ελλά...


Μπορεί για την ώρα να ετοιμάζεται να "ντυθεί" τη Λυσιστράτη στην ομώνυμη αριστοφανική κωμωδία που θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα ο χαρισματικός Πέτρος Φιλιππίδης, ήδη όμως έχει κλείσει δύο φιλόδοξα θεατρικά "χτυπήματα"για την χειμερινή σεζόν! Το ένα που έχω αποκαλύψει ήδη τον θέλει να επαναλαμβάνει την σαρωτική επιτυχία του "Ψέμα στο ψέμα"στο "Μουσούρη"του, έχοντας συμπρωταγωνιστή του τον αγαπημένο συνεργάτη και φίλο του Παύλο Χαικάλη!
Το άλλο που είναι...βόμβα γερή τον θέλει να ντύνεται τον Πρίγκιπα Μίσκιν στον "Ηλίθιο"του Ντοστογιέφσκι που θα δούμε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία του καίριου Νίκου Διαμαντή! Εξαιρετικά ελκυστικό το νέο θεατρικό του "στοίχημα"μια και ο ρόλος του Μίσκιν αποτελεί δέλεαρ για κάθε ηθοποιό!
Οι ίδιες πηγές μου λένε πως στο πλάι του στον "Ηλίθιο" θα έχει μια δυνατή ομάδα βραβευμένων εξαίρετων ηθοποιών-θα επανέλθω με λεπτομέρειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση