GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ένα «κλικ» η αδειοδότηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τουριστικών καταλυμάτων

Χωρίς κόστος και με ένα απλό «κλικ» θα αδειοδοτούνται μέχρι το τέλος Μαΐου τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τα τουριστικά ...


Χωρίς κόστος και με ένα απλό «κλικ» θα αδειοδοτούνται μέχρι το τέλος Μαΐου τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τα τουριστικά καταλύματα της χώρας, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρίτσης ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι επιχειρήσεις στους τομείς αυτούς μπορούν να ξεκινούν άμεσα τη λειτουργία τους με μία απλή γνωστοποίηση στη διοίκηση και με μηδενικό κόστος, ενώ είναι έτοιμο το κατάλληλο πληροφοριακό σύστημα και «μέχρι το τέλος Μαΐου η διαδικασία να γίνεται πλήρως ηλεκτρονικά, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τους επιχειρηματίες».
Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β' 1723/18-05-2017)και αφορά στις διαδικασίες ίδρυσης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως αυτά ορίζονται στο άρθρο 80 του ν. 3463/2006, καθώς και στα θέατρα και τους κινηματογράφους, όπως αυτά εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 2 του ν. 4442/2016. Στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας εμπίπτουν και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός τουριστικών καταλυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση