GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον Σαμπίν Μερινό

Περίπτωση που με τον τρόπο τον οποίο παρουσιάζεται από τους Ισπανούς, καθίσταται εξαιρετικά ζόρικη, φέρεται να είναι αυτή του Σαμπίν ...


Περίπτωση που με τον τρόπο τον οποίο παρουσιάζεται από τους Ισπανούς, καθίσταται εξαιρετικά ζόρικη, φέρεται να είναι αυτή του Σαμπίν Μερίνο από την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τον 25χρονο επιθετικό των Βάσκων, ο οποίος όμως, έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 30 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ισπανική εφημερίδα, από πλευράς Μπιλμπάο, θα δεχθούν να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων μονάχα αν η ενδιαφερόμενη πλευρά έχει στόχο την αγορά του ποδοσφαιριστή, αν και εμφανίζεται ως ένα από τα κομμάτια του ρόστερ που θα υπολογίζονται και για τα επόμενα χρόνια, είτε παραμείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας, είτε όχι.

Φέτος, ο Σαμπίν Μερίνο έχει συμπληρώσει 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της La Liga, σκοράροντας μια φορά, ενώ, έχει πέντε παρουσίες σε ματς Γιουρόπα Λιγκ και μια στο Κύπελλο Ισπανίας.

Το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την ισπανική ομάδα έχει διάρκεια έως το 2019.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση