GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και επίσημα νέος ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και με τη... βούλα ο νέος ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, γεγονός που γνωστοποίησε επίσημα και στην ιστοσελί...


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και με τη... βούλα ο νέος ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, γεγονός που γνωστοποίησε επίσημα και στην ιστοσελίδα της η ομάδα της Championship.
«Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοινώνει την ανάληψη του συλλόγου από μια κοινοπραξία με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μ. Μαρινάκη, Έλληνα εφοπλιστή, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού και τον Σωκράτη Κομινάκη, Έλληνα επιχειρηματία και επενδυτή και άλλοτε ισχυρό άνδρα αρκετών πολυεθνικών εταιρειών. Η ολοκλήρωση της αγοράς του 100% των μετοχών του συλλόγου, έρχεται μετά την έγκριση του επιχειρηματικού σχεδίου που αφορά τη Νότιγχαμ από την EFL (Football League).
«Η πρόθεσή μας είναι να διατηρήσουμε την Νότιγχαμ πλήρως εναρμονισμένη με την αγγλική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Γι΄ αυτό είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε την πρόσληψη του Νίκολας Ράνταλ, ενός εκ των κορυφαίων δικηγόρων πάνω σε αθλητικά θέμα στην Αγγλία, στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Ο Νίκολας γνωρίζει την βιομηχανία ποδοσφαίρου όσο ελάχιστοι και αποδέχτηκε την πρόταση που του κάναμε για να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση