GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ένωση Κεντρώων για τη Γενοκτονία των Ποντίων

"Σήμερα τιμούμε τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της ποντιακής γενοκτονίας. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά που πλήρωσαν με τη ζωή τους τ...


"Σήμερα τιμούμε τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της ποντιακής γενοκτονίας. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά που πλήρωσαν με τη ζωή τους το ότι ήταν Έλληνες και χριστιανοί" επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

"Η οθωμανική και νεο-τουρκική κτηνωδία, προάγγελος του ναζισμού και του φασισμού, έμεινε ατιμώρητη. Καθήκον όχι μόνο σύσσωμου του ελληνικού πολιτικού κόσμου και της ελληνικής κυβέρνησης, όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γης αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας, παραμένει ο συνεχής αγώνας μέχρι τελικής δικαίωσης για επίσημη αναγνώριση της ποντιακής γενοκτονίας από όλα τα κράτη και τους διεθνείς οργανισμούς και από την ίδια την Τουρκία" τονίζει η Ένωση Κεντρώων.

"Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στους νεκρούς της γενοκτονίας και τις μακελεμένες οικογένειές τους που ακόμα, έναν αιώνα μετά, πονάνε αλλά και η καλύτερη εγγύηση αποτροπής ώστε γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις να μην συμβούν ποτέ ξανά" καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση