GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη Σαουδική Αραβία ξεκίνησε το πρώτο ταξίδι του Τραμπ στο εξωτερικό - ΒΙΝΤΕΟ

Από τη Σαουδική Αραβία ξεκίνησε το πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ αναμένεται να εκφωνήσει ...


Από τη Σαουδική Αραβία ξεκίνησε το πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τραμπ αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία για το Ισλάμ, ελπίζοντας να κοπάσει η ένταση στην Ουάσινγκτον έπειτα από μια εβδομάδα σοβαρών αποκαλύψεων.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφτασε πριν από λίγο στη Σαουδική Αραβία, όπου έγινε δεκτός με μεγάλη επισημότητα.
Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια και την πρωτότοκη κόρη του Ιβάνκα έφτασε με το Air Force One στο διεθνές αεροδρόμιο Βασιλιάς Χαλίντ του Ριάντ, όπου είχε στρωθεί κόκκινο χαλί προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.
Ο βασιλιάς Σαλμάν καλωσόρισε τον κ. Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ μόλις κατέβηκαν από το αεροπλάνο. Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών φορούσε ένα μαύρο σύνολο --φαρδύ παντελόνι και μακρυμάνικο πουκάμισο με μια φαρδιά χρυσή ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση